Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Φλώρινα: Τελειώνει το πετρέλαιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Πετρέλαιο για μια εβδομάδα απομένει στις δεξαμενές των σχολείων της Φλώρινας καθώς μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν τα αποθέματα με τα οποία εφοδίασε τις εκπαιδευτικές μονάδες ο κεντρικός δήμος της περιοχής. Τις τελευταίες μέρες το τσουχτερό κρύο έκανε την εμφάνισή του στον ακριτικό αυτό τόπο, με τον υδράργυρο να "αγγίζει" τους μείον έξι βαθμούς Κελσίου. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι διαπιστώνουν ότι δεν έχει γίνει τίποτε μετά τον πρόσφατο αγώνα τους για φθηνότερο πετρέλαιο στον τόπο ενώ προβλέπουν, με βάση την εμπειρία τους, ότι ο χειμώνας θα διαρκέσει μέχρι τον επόμενο Μάιο καθώς ξεκίνησε αργά.

"Όποτε ο χειμώνας ξεκινά αργά, τελειώνει και αργά" τονίζει στο ΑΜΠΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης και αναφέρει ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών που δόθηκαν πρόσφατα στους κατοίκους της Φλώρινας. "Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Η οικονομική αιμορραγία προς τις γειτονικές χώρες συνεχίζεται και η επιχειρηματικότητα μαραζώνει διαρκώς. Αυτό που μένει πλέον είναι να μας πει η πολιτεία ότι δεν μπορεί να στηρίξει την επαγγελματική δραστηριότητα του τοπικού πληθυσμού και να μας συστήσει να φύγουμε" προσθέτει.

Σύμφωνα με τον κ. Σαπαλίδη, οι κάτοικοι και οι φορείς του νομού δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα η συντονιστική επιτροπή προκειμένου να προσδιορίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.