Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Το bazaar της "Ελπίδας"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα", παραμένει πιστός στο θεσμό του και πραγματοποιεί ένα bazaar με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Το bazaar είναι ένας θεσμός, που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη! Φέτος, θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο " Πεντελικόν" , σε μια υπέροχα στολισμένη και μεγάλη αίθουσα, με πολλούς δημιουργούς και καταστημάτα - περισσότερους από κάθε άλλη φορά.

Όλοι οι συμμετέχοντες, θα προσφέρουν ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους στο Σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ" για να υποστηρίξουν το μεγάλο έργο της.

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της "ΕΛΠΙΔΑΣ", ο επισκέπτης θα μπορέσει να βρει σε πολύ προσιτές τιμές πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

Φέτος στο Bazaar συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι:

Anatol, Au Delicieux, Cakes and Cookies, Casa, Diamond Club DANELIAN, Dreamwish, First Home Design, Jo Malone, Kessaris, Koki Creations, Le Chocolat, Le Shop, Liana Vourakis, MIRANDAS, My I4D, Sadrine & Jo, Serkos, Story Mood, Thank you Cosmetics, The Scandal Ring, Venetia Vildiridis, VST (Veta Stefanidou Tsoukala), Zerteo, Άννα Παπαδάκη, Αντώνης Βουράκης, Αφες Ι. Κανδαράκη, Βιβλιοπωλείο «Φωλιά», Ιορδάνης και Μπισκότο από Σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, στο Βazaar θα λειτουργήσουν και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2013, ένα πανέμορφο αρκουδάκι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφορά του κοσμηματοπωλείου Serkos, οι νέες φιγούρες της Playmobil, o πειρατής και η πριγκίπισσα, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τα Ελληνόπουλα, δημιουργίες του οίκου Λάσκαρη, της ζωγράφου Έπης Νικολακοπούλου και της εταιρείας Cotton Prince, που είχαν την ευγενική πρωτοβουλία να προσφέρουν στον Σύλλογο, καθώς και το βιβλίο της κυρίας Λίζας Πενθερουδάκη με τίτλο «Καραμελόμπαλες και Πρασινομπίζελα».

Επίσης, θα πωλούνται χριστουγεννιάτικες κάρτες, μπλούζες και χειροποίητες κατασκευές από παιδιά και γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην «ΕΛΠΙΔΑ»

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά (Δηληγιάννη 66), και θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Δείτε το βίντεο:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.