Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεν δέχονται άλλους τρόφιμους τα ιδρύματα της Μητρόπολης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξαιτίας οικονομικής αδυναμίας.
Στην αναστολή εισαγωγών τροφίμων στο Ιωακείμειο Γηροκομείο και το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας για την περίθαλψή τους, προχώρησε σήμερα η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως.

Όπως ανέφερε ο μητροπολίτης κ. Άνθιμος, η συνεχιζόμενη μείωση των συντάξεων και η μη καταβολή από τον ΕΟΠΥΥ των χρημάτων των συμβάσεων των τροφίμων, οδηγεί στη μείωση των μισθών των εργαζομένων και στη σταδιακή μείωση του αριθμού των τροφίμων των δύο Ιδρυμάτων της Μητρόπολης.

Πρόσθεσε δε πως τα Διοικητικά Συμβούλια πήραν αυτή την απόφαση, καθώς τα οφειλόμενα ποσά από τα ασφαλιστικά ταμεία των τροφίμων, εδώ και δέκα μήνες δεν έχουν αποδοθεί στα Ιδρύματα.

Σύμφωνα με τον κ. Άνθιμο, η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως απεγνωσμένα προχώρησε σε εκποιήσεις ακινήτων και επιβολή έκτακτων εισφορών των Ναών της πόλης, που βοήθησαν στην λειτουργία των Ιδρυμάτων από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα.

«Η απόφαση αυτή αποβλέπει στην διατήρηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τους τροφίμους και στην διαφύλαξη των 90 θέσεων εργασίας» κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.