Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κάνουν μάθημα σε λυόμενα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Αντιμέτωποι με τριτοκοσμικές συνθήκες έρχονται καθημερινά οι 26 μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ξάνθης οι οποίοι καλούνται να παρακολουθήσουν μαθήματα σε τρία λυόμενα κτίρια που έχουν τοποθετηθεί στο Γυμνάσιο της Γενισέας στην Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και πέντε περίπου χρόνια το Ειδικό Σχολείο Ξάνθης, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου στη Γενισέα, αντιμετωπίζει σοβαρό κτηριακό πρόβλημα, με τους μαθητές του να κάνουν μάθημα σε θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ενώ το καλοκαίρι “σκάνε από τη ζέστη”.

«Δεν έχουμε κτήριο και αυτό είναι σήμερα το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Τα παιδία κάνουν μαθήματα σε τρία λυόμενα το καλοκαίρι ζεσταίνονται και τον χειμώνα παγώνουν» εξηγεί ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κος Μένιος Ψωμακέλης, για να συμπληρώσει πως «πρέπει να βρεθεί λύση με το κτηριακό. Εδώ και πέντε χρόνια προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τον φάκελο για την ένταξη του έργου της κατασκευής κτηρίου σε κάποιο αναπτυξιακό πρόγραμμα, αλλά λείπουν κάποιες “πινελιές” και δεν ξέρω γιατί καθυστερεί το θέμα».


Πηγή: 
http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.