Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αντιδρούν για μόναδα τοξικομανών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής στην εγκατάσταση σε ακίνητο του δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Παπαρηγοπούλου, στο β’ δημοτικό διαμέρισμα μονάδας αρωγής εξαρτημένων ατόμων.

Εκπρόσωποι των κατοίκων στην τοποθέτηση τους στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης εξέφρασαν φόβο για περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής και ζήτησαν την αναίρεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία παραχωρείται ο χώρος στο τμήμα αποκατάστασης εξαρτημένων ατόμων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτές παρεμβάσεις του τύπου «δεν τους θέλω στη γειτονιά μου, να τους πας αλλού», ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η υλοποίηση της απόφασης για να γίνει διάλογος με τους κατοίκους.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΟΚΑΝΑ για τη δημιουργία δύο κινητών μονάδων, που θα παρέχουν σύριγγες και προφυλακτικά σε τοξικομανείς.

Μίλησε για τον εκλιπόντα καρδιοχειρουργό, Παναγιώτη Σπύρου, τονίζοντας ότι ήταν πληθωρικός, ακούραστος και συγκρούστηκε με το κατεστημένο. Αναφέρθηκε στην πρόταση που είχαν συζητήσει οι δυο τους να υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μια ομάδα ανά άθλημα, ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, ο Άρης στο μπάσκετ και ο Ηρακλής στο βόλεϊ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.