Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πλήρωσαν με... τρόφιμα αντί εισιτηρίου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων της Γόρτυνας σε φιλανθρωπική παράσταση.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκέντρωση τροφίμων, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων θεάτρου σκιών που ανέβασε η ομάδα εκπαιδευτικών «Ονειροπλώ» σε συνεργασία με το δήμο Γόρτυνας και τους φορείς της περιοχής.

Οι διοργανωτές, σύμφωνα με το flashnews.gr, ζήτησαν από τους δημότες της Γόρτυνας που παρακολούθησαν τις παραστάσεις, αντί για εισιτήριο να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας κι αυτοί το έπραξαν.

Έτσι συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες από ρύζι, μακαρόνια και γάλα, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η αυλαία των παραστάσεων του έργου «Ο ποντικός και η θυγατέρα του» έπεσε στην Αγία Βαρβάρα, όπου εκτός από τους δεκάδες μικρούς δημότες που παρακολούθησαν το θέατρο σκιών και διασκέδασαν με την ψυχή τους, παραβρέθηκαν ακόμη ο δήμαρχος Γόρτυνας και οι αντιδήμαρχοι Γαρεφαλάκης, Ξυλούρης και Τσικνάκης.

Ο Νίκος Σχοιναράκης ευχαρίστησε θερμά την ομάδα εκπαιδευτικών «Ονειροπλώ» που παρουσίασε τις παραστάσεις, αλλά και τους δημότες που συμμετείχαν ενεργά και δυναμικά στην συγκέντρωση των τροφίμων.

Η δημοτική αρχή έδωσε αναμνηστικά βιβλία στην ομάδα των εκπαιδευτικών που πραγματοποίησαν τις παραστάσεις, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την εθελοντική προσφορά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.