Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τηλεμαραθώνιος για την Ραφαέλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Λίγο μετά το κλείσιμο του σχολείου η 9χρονη μαθήτρια του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων Κυρικλάκη Ραφαέλα παίζοντας στο τραμπολίνο, έμεινε ανάπηρη και ενώ έφυγε από το σχολείο τρέχοντας, επέστρεψε σε αναπηρικό καροτσάκι! Το περιστατικό συνέβη πριν ένα χρόνο.

Από τότε μέχρι σήμερα δίνει μια προσωπική μάχη, όχι μόνο επιβίωσης αλλά και αναγέννησης. Κάθε μέρα αγωνίζεται, ώστε να παρακολουθήσει ισάξια με τα άλλα παιδιά τα μαθήματά της στο χώρο του σχολείου. Οι γιατροί δίνουν ελπίδες ότι με ειδική θεραπεία σε κέντρο της Ελβετίας, μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα και η οικογένειά της ελπίζει ότι μπορεί να ανανήψει και να γυρίσει υγιής. Ήδη σημειώνει μικρή βελτίωση στην ομιλία και στην κίνηση.

Μεγάλος Τηλεμαραθωνιος Αγάπης για την στήριξη της μικρής Ραφαέλας διοργανώνει το 14ο Δημοτικό Σχολείο με την στήριξη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης. «Μπορούμε να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη και η Ραφαέλα να γυρίσει στα Χανιά και πάλι υγιής», λέει η Κατερίνα Πολύζου, που πρωτοστατεί στον «τηλεμαραθώνιο ανθρωπιάς» για τη μικρή Ραφαέλα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.