Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δραματική έκκληση: «Το μικρό μας αγγελούδι πρέπει να χειρουργηθεί, βοηθήστε μας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


19:57 Σε νεώτερη επικοινωνία που είχε το thebest.gr, με μέλος της οικογένειας του μικρού Γαλάνη που πάσχει από σπάνια καρδιακή πάθηση και χρήζει άμεσης επέμβασης, επιβεβαιώνονται πλήρως τα λεγόμενα της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του «Ωνασείου» κυρίας Μπριασούλη. Δηλαδή, ξεκαθαρίστηκε ότι τελικά το Ταμείο καλύπτει τα έξοδα της εγχείρησης και ως εκ τούτου η έκκληση των συγγενών του παιδιού συνίσταται στην συνδρομή του κόσμου, αναφορικά με τα εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος έξοδα.

Όπως μας ανέφερε το μέλος της οικογένειας με το οποίο συνομιλήσαμε, κανείς δεν γνωρίζει πόσες φορές θα χρειαστεί να μεταβεί η οικογένεια στην Αθήνα, συμπληρώνοντας ότι αυτά τα επιπλέον χρήματα δεν μπορεί να τα βρει το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Η στενή συγγενής του μικρού ευχαρίστησε παράλληλα για την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, όλους εκείνους τους συμπολίτες που ενημερώθηκαν για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε το παιδί και η οικογένειά του.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μιλώντας στο thebest.gr η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του "Ωνασείου" κυρία Μπριασούλη, για την περίπτωση του μικρού Γαλάνη, σημείωσε ότι το νοσοκομείο έχει συμβάσεις με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και τα έξοδα της εγχείρησης καλύπτονται από τα Ταμεία.

Δήλωσε δε, ότι τόσο η ίδια, όσο και οι άνθρωποι του "Ωνασείου", βρίσκονται στη διάθεση της οικογένειας, ώστε να τους βοηθήσουν να έρθουν σε επαφή με συλλόγους και φορείς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τα έξοδα διαμονής και σίτισης οικογενειών που βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση, με αυτή της οικογένειας Γαλάνη.

Η κυρία Μπριασούλη, ανέφερε τέλος ότι τώρα το βρέφος δεν νοσηλεύεται στο "Ωνάσειο".

12.00: Δραματική έκκληση μέσω του thebest.gr απευθύνει η οικογένεια Γαλάνη από την Πάτρα, προκειμένου να σώσει το 35 μόλις ημερών αγοράκι της. Το βρέφος πάσχει από μια σπάνια καρδιακή πάθηση και οι γιατροί του «Ωνασείου», διέγνωσαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Όμως, η οικογένεια Γαλάνη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και γι’ αυτό απευθύνει έκκληση σε όποιον θέλει να τη συνδράμει οικονομικά, ώστε να ανταπεξέλθει στο υψηλό κόστος της επέμβασης και να δώσει στο μικρό αγόρι της οικογένειας, την ευκαιρία να μεγαλώσει φυσιολογικά.

Το thebest.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κλινική του «Ωνάσειου», όπου εξετάστηκε το βρέφος και επιβεβαίωσε την ιστορία της οικογένειας.

Το 35 ημερών βρέφος, σύμφωνα με τους γιατρούς πάσχει από «απουσία αορτομιτροειδικης συνεχειας, απουσια απόφραξης υποβαλβιδικα της αορτης, υπερτροφια δεξιάς και αριστεράς κοιλίας».

Μιλώντας στο thebest.gr o πατέρας του βρέφους Κώστας Γαλάνης, ανέφερε ότι το «Ωνάσειο» είναι το μόνο νοσοκομείο του αναλαμβάνει να προχωρήσει στην επέμβαση.

Όσο για το κόστος της, σύμφωνα με τον κ. Γαλάνη, ακόμη δεν τους έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η τετραμελής οικογένεια βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Βέβαια, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το ΙΚΑ αναλαμβάνει ένα μέρος του απαιτούμενου ποσού, ωστόσο, η οικογένεια δεν είναι σε θέση να βρει τα υπόλοιπα χρήματα.

Για το λόγο αυτό η οικογένεια καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει να συνεισφέρει ό,τι μπορεί στους εξής λογαριασμούς:

Αρ. λογ. τραπεζης κυπρου:24560089 i.b.a.n:gr 9207300620000000024560089. Κωνσταντακοπούλου Ελευθερία του Αντωνίου (Μητέρα).

Εθνική τράπεζα αρ. λογ. 789/607473-15 i.b.a.n:gr 2701107890000078960747315.Παπακωνσταντινου Ευάγγελος του Χρήστου (θειος).

Για την προσπάθεια δημοσιοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, οι φίλοι της οικογένειας Γαλάνη έχουν δημιουργήσει προφίλ στο facebook (www.facebook.com/ooloi).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.