Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μεταλλική κολώνα κατέρρευσε σε καροτσάκι μωρού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το άτυχο αγοράκι κοιμόταν και δεν ξύπνησε ποτέ…

Λίγο πριν από τα πρώτα του γενέθλια, ένα μωράκι στην Αγγλία σκοτώθηκε ακαριαία, όταν μια κολόνα κατέρρευσε, σε κεντρικό δρόμο, πάνω στο καρότσι του. Ένας εργάτης είχε κόψει κατά λάθος τα θεμέλια της κολόνας, λίγες μέρες πριν, και ο ίδιος σήμερα εύχεται να μπορούσε να «πάρει τη θέση του παιδιού».

Το άτυχο αγοράκι υπέστη θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, καθώς η μεταλλική κολόνα κατέρρευσε πάνω στο καροτσάκι του, ενώ κοιμόταν.

Οι συντετριμμένοι γονείς ζητούν «απαντήσεις» για τη τραγωδία, προσθέτοντας: «Δεν θέλουμε καμία άλλη οικογένεια να ζήσει αυτό που βιώσαμε».

Σύμφωνα με το Δικαστήριο του δυτικού Λονδίνου, ο εργάτης, ονόματι Kelvin Elmore, είχε κόψει κατά λάθος τα θεμέλια που στήριζαν τη κολόνα, κατά τη διάρκεια ενός έργου για διεύρυνση του δρόμου.

«Ως πατέρας, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τη λύπη μου. Αν μπορούσα να μπω στη θέση του, θα το έκανα αμέσως», δήλωσε ο εξίσου συντετριμμένος εργάτης.

«Πίστευα πως το συγκεκριμένο κομμάτι χάλυβα αποτελούσε μέρος του τραμ. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν συνδεδεμένο με το φανοστάτη», συνεχίζει.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Περιμέναμε πολλά χρόνια τον Τόμμυ. Ήταν ένα χαρούμενο, γελαστό και ευδιάθετο παιδάκι. Στη θέση του, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί», τονίζει η μητέρα.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού, οι οποίοι έχουν έναν γιο οκτώ μηνών, δημιούργησαν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στη μνήμη του Τόμμυ και συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν οικογένειες σε ανάλογες περιπτώσεις.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.