Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το «Παζάρι των Χρωμάτων» στην «Τεχνόπολις»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση «Very Special Arts Hellas».

Δημιουργικές κατασκευές, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία, παιχνίδια, κοσμήματα και λιχουδιές μπορεί να βρει κανείς από Παρασκευή 25 Μαϊου έως Κυριακή 27 Μαΐου στην αίθουσα «Αγγελος Σικελιανός» στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Δεν είναι μόνο οι χαμηλές τιμές των παραπάνω που κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική την πρόταση αλλά το ότι τα έσοδά τους θα διατεθούν υπέρ ιερού σκοπού: για τη συνέχιση των δράσεων της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas.

Ο λόγος για το «Παζάρι των Χρωμάτων». Ετσι τιτλοφόρησε την εκστρατεία ενίσχυσης των προγραμμάτων της η «Very Special Arts Hellas» υπογραμμίζοντας ότι η συγκέντρωση όλων των ειδών και η διοργάνωση του παζαριού βασίζονται στην προσφορά εθελοντών και φίλων της οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα της Very Special Arts Hellas που αφορούν στο θέατρο, το χορό, τα εικαστικά, το θεατρικό παιχνίδι για ανθρώπους με αναπηρίες, τις ξεναγήσεις σε μουσεία, την ακουστική περιγραφή των θεατρικών παραστάσεων για άτομα με προβλήματα όρασης, πρόσβαση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και άλλα προσφέρονται δωρεάν στους ανθρώπους με αναπηρίες.

Ωρες λειτουργίας:

Παρασκευή 25/5/2012 7.00-11.00 μ.μ.

Σάββατο 26/5/2012 11.00 π.μ. – 11.00μ.μ.

Κυριακή 27/5/2012 11 π.μ. – 10π.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.