Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Έχασε τη δίδυμη αδερφή του από μηνιγγίτιδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι γονείς του 3 ετών Lukas του «χάρισαν» δίδυμα αδερφάκια.

Η Julie και ο Brian Backhouse έχασαν την κόρη τους, όταν τα δίδυμά τους προσβλήθηκαν από μηνιγγίτιδα. Η λύπη τους όμως μετριάστηκε κάπως από τη χαρά τους για τον ερχομό διδύμων, τρία χρόνια μετά.

Χαρά την οποία συμμερίζεται και ο πρώτος τους γιος, ο 3 ετών Lukas, ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τα νέα του αδερφάκια.

Τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου η οικογένεια έχασε την 23 μηνών Lili, όχι όμως και τον Lukas, ο οποίος κατάφερε να «κερδίσει» τη νόσο και να επιζήσει.



Αρχικά η μικρή Lili αρνιόταν να φάει το γάλα της, κάτι που συνέβαινε για πρώτη φορά, ενώ έβγαζε και περίεργους ήχους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκτός από αυτό εμφάνισε πυρετό και το χρώμα της είχε γίνει «γκρι». Οι γιατροί όμως δε διέγνωσαν έγκαιρα τη μηνιγγίτιδα και άφησαν τους γονείς με το άρρωστο μωρό να επιστρέψουν λίγες ώρες μετά στο σπίτι.

Λίγες ώρες μετά οι ταραγμένοι γονείς της την πήγαιναν πάλι στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά επειδή το κορμάκι της είχε γεμίσει εξανθήματα, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς η σηψαιμία είχε ήδη ξεκινήσει.



Ο εφιάλτης τους δεν τελείωσε όμως εκεί, καθώς αργότερα την ίδια μέρα και ο γιος τους διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα. Έμεινε στο νοσοκομείο επί μία εβδομάδα, παλεύοντας με την ασθένεια, μέχρι που τελικά κατάφερε να τη «νικήσει».


Αριστερά στην αγκαλιά του πατέρα της η άτυχη Lili

«Είμαστε πολύ τυχεροί που κάναμε πάλι δίδυμα. Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε ξανά παιδιά, αλλά το να χάνεις ένα παιδί, σήμαινε ότι είχαμε χάσει την “τέλεια” οικογένειά μας» λέει η Julie σήμερα.

«Ο γιος μας δεν είχε γεννηθεί μόνος του και γι’ αυτό σκεφτήκαμε ότι δεν έπρεπε να ζήσει ως μοναχοπαίδι» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.