Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Ένα μεγάλο σόι από... αλμπίνους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ζουν στην Ινδία και διεκδικούν το γκίνες!
Είναι Ινδοί, όμως το δέρμα τους είναι πιο λευκό και από το γάλα. Ο Roseturai Pullan, η γυναίκα του Mani και οκτώ μέλη της οικογένειάς τους αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη οικογένεια αλμπίνων του κόσμου και διεκδικούν μία θέση στο βιβλίο γκίνες.

Τα χρόνια που αντιμετωπίζονταν με προκατάληψη, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα παιδιά της οικογένειας Vijay, Shankar, Ramkishan, Renu, και Deepa, κληρονόμησαν όλα την ασθένεια. Η κόρη τους Renu μάλιστα παντρεύτηκε έναν επίσης αλμπίνο και απέκτησαν ένα... κατάλευκο παιδάκι.

Η οικογένεια ζει σε ένα υπερβολικά μικρό σπίτι στο Νέο Δελχί. «Μπορεί να μην βλέπουμε καλά και να μην μπορούμε να σταθούμε κάτω από τον ήλιο... αλλά κατά τα άλλα ζούμε φυσιολογικά», λένε.

Ο Roseturai Pullan και η Mani παντρεύτηκαν το 1983 και πουλούσαν αυγά για να βγάζουν τα προς το ζην. «Στην Ινδία πιστεύουν ότι το να είσαι αλμπίνος φέρνει τύχη και λεφτά», λέει ο Pullan. «Φυσικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι αλήθεια. Ζήσαμε πολύ σκληρά χρόνια...».

Η οικογένεια διψάει για... παγκόσμια αναγνώριση. «Είμαστε μεγάλη οικογένεια, αξίζει ο κόσμος να ξέρει ότι υπάρχουμε», λένε και ελπίζουν σε ένα βραβείο γκίνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.