Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Εξέδιδαν 20χρονη με διανοητική αναπηρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τραγική υπόθεση μαστροπείας στην Ερμιόνη.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 20χρονης αλλοδαπής και σωματεμπορίας στην Αργολίδα, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν σήμερα στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, δύο 24χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, για αρπαγή, εμπορία ανθρώπων και σωματεμπορία.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να μετέφερε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μία 20χρονη Βουλγάρα, με διανοητική αναπηρία, με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι 24χρονοι, από τον Οκτώβριο του 2011, κατακρατούσαν παρά τη θέλησή τους, κλειδωμένες σε σπίτι στην περιοχή της Ερμιόνης Αργολίδας, την 20χρονη και άλλες δύο γυναίκες ομοεθνείς τους, αναγκάζοντας τες να εκδίδονται, αντί χρηματικού ποσού.

Η άτυχη 20χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για ιατρικές εξετάσεις, ενώ οι 24χρονοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.