Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

«Ζητάμε ίδια μεταχείριση»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Boccia μίλησε στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Φουντουλάκης. Ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ (Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες) αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και ζήτησε ίση μεταχείριση από την Πολιτεία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Φουντουλάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Boccia:

«Ήταν μεγάλη επιτυχία για τον Πολυχρονίδη, τον Πανανό και τη Κορδαλή. Συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιρλανδία, όπου ήταν 33 χώρες από όλο τον κόσμο, και κατάφεραν να πάρουν το χρυσό μετάλλιο αήττητοι. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι στην τελική κατάταξη είμαστε πρώτοι και θα είμαστε επικεφαλής του ομίλου στους Αγώνες του Λονδίνου».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές μας ενόψει της Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου:

«Εκπλήσσομαι από τη διάθεση των αθλητών. Δεν έχουμε πάρει μία απάντηση από τον Υπουργό Εσωτερικών. Είχαμε ζητήσει να γίνει μία διευκόλυνση στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας. Οι αθλητές μας εξαντλήσαν όλη την κανονική άδεια που είχαν, επειδή έπρεπε να προετοιμαστούν και να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμα δεν μας έχει απαντήσει κανένας και είναι απαράδεκτο το συγκεκριμένο πράγμα».

Για τις επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ:

«Ακόμα δεν έχουμε εισπράξει κανένα ποσό από τον Οργανισμό. Έχουμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και οι αθλητές πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα που υπάρχουν. Ελπίζω να μην παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα στους Αγώνες του Λονδίνου, όπου θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες. Ο ΟΠΑΠ είπε στην ΕΟΕ πως θα δώσει 5 εκατ. ευρώ για την προετοιμασία των αθλητών. Έτσι, ήρθαμε σε επαφή με τον Οργανισμό και του ζητήσαμε να έχουμε την ίδια μεταχείριση. Θα έχουμε περίπου 120 αθλητές στο Πεκίνο και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ανταπόκριση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.