Κυριακή 8 Μαΐου 2011

«Must have» και το φετινό καλοκαίρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




… Στο σπίτι, στα σπορ, στις διακοπές, στην παραλία!

Το Flamigel, ιδανικό για κάθε περίσταση και ηλικία, είναι απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ. Αποχαιρετίστε κοκκινίλες, ερεθισμούς και εγκαύματα με Flamigel.

Το Flamigel, σε μορφή gel αλλά και σε ΝΕΑ, πρακτική μορφή gel-spray, είναι κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα, για μικρούς και μεγάλους και απαραίτητο για να μας συνοδεύει καθημερινά σε κάθε δραστηριότητα εντός και εκτός σπιτιού.

Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του, ανακουφίζει γρήγορα από τον πόνο που προκαλούν εγκαύματα, ηλιακά εγκαύματα και μικροτραυματισμοί, ενώ η συστηματική χρήση του μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης σημαδιών κατά την επούλωση του δέρματος. Είναι πλούσιο σε ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα παραλίας καμιάς γνήσιας beauty addict.

Πώς δρα;


To Flamigel με την καινοτόμο πατενταρισμένη σύνθεσή του εξασφαλίζει άμεση αίσθηση δροσιάς, αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας και μειώνει την ενοχλητική αίσθηση καψίματος και τραβήγματος μετά την πολύωρη ηλιοθεραπεία ή έπειτα από ένα κάψιμο κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου στην παραλία ή στον κήπο.

Το ατού του; 

Η δροσιστική και καταπραϋντική δράση του Flamigel διαρκεί έως και 2 ώρες μετά την εφαρμογή του, προσφέροντας άμεση ανακούφιση στην επιδερμίδα που έχει ταλαιπωρηθεί ή καεί από τον ήλιο και …όχι μόνο!

Επειδή τα απρόοπτα που είθισται να τυχαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι ικανά να καταστρέψουν τις ξέγνοιαστες στιγμές σας, καλό είναι να έχετε το Flamigel (gel ή gel-spray) πάντα κοντά σας. Αν σας τσιμπήσει τσούχτρα ενώ κολυμπάτε, αν σας… βάλει στο μάτι μέλισσα ή σφίγγα, αν κάψετε τα ποδαράκια σας στη ζεστή άμμο, αν πάλι γδαρθείτε σκαρφαλώνοντας στα βράχια, αντιμετωπίστε το με χαμόγελο! Από τη στιγμή που έχετε μαζί σας Flamigel σε όποια μορφή ή συσκευασία προτιμάτε, τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση!

Flamigel λοιπόν και Flamigel spray για παν ενδεχόμενο… και καλές διακοπές!





Πηγή: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.