Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Παράδοση χρηματικού ποσού από φιλανθρωπικό bazaar 3η «Ανοιξιάτικη Πνοή» στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ. 213 - 20.38.360/364/365

Φαξ: 213 - 20.38.533

e-mail: press@maroussi.gr

www.maroussi.gr Μαρούσι, 20 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράδοση χρηματικού ποσού από φιλανθρωπικό bazaar 3η «Ανοιξιάτικη Πνοή» στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Το χρηματικό ποσό των 400 € που συγκεντρώθηκε από το φιλανθρωπικό πασχαλινό bazaar με χειροποίητες δημιουργίες που διοργάνωσε η εταιρία Evmaria Consulting το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Δήμου, παρέδωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Ελευθέριος Βεόπουλος, στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Το ποσό θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του«Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία» και του «Κέντρου Ημέρας για τα Άτομα που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάϊμερ» του Δήμου Αμαρουσίου.



Το ποσό παρέδωσε ο κ. Βεόπουλος εκ μέρους της Μαρίας Σεβαστάκη, υπεύθυνης της εταιρίας Evmaria για τη διοργάνωση του bazaar και προέδρου του συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», η οποία σε επιστολή της προς το Δήμαρχο ανέφερε: «ελπίζουμε με αυτό το ποσό να συμβάλαμε έστω και λίγο στους σκοπούς των παραπάνω κέντρων και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον την ίδια προσπάθεια».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Evmaria για την ευγενική χειρονομία, με την ευκαιρία της παράδοσης του ποσού δήλωσε: «Ενέργειες και δράσεις πολιτών και συλλόγων όπως αυτή, που δημιουργούν ένα πέπλο κοινωνικής μέριμνας για τα άτομα που έχουν την ανάγκη μας, αποδεικνύουν την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ των Μαρουσιωτών. Καλούμε και άλλους συμπολίτες μας που μπορούν να βοηθήσουν τους αδύναμους συνανθρώπους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.