Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Έβαλε αυτό το φόρεμα στο γάμο και της έκαναν… bullying

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το παράπονό της και η φωτογραφία στο Instagram.

Το καλοκαίρι αποτελεί κατεξοχήν την εποχή των γάμων, με τις γυναίκες να προσπαθούν να βρουν τι θα φορέσουν για να είναι εντυπωσιακές.

Ωστόσο για τη Liz Krueger, γυμνάστρια και σύμβουλο διατροφής, η εμφάνισή της δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενε. Έχοντας εργαστεί σκληρά για το σώμα της, αποφάσισε να το αναδείξει φορώντας ένα στράπλες μίνι ροδακινί φόρεμα για να πάει στο γάμο μιας φίλης της, πράγμα το οποίο σύμφωνα με την ίδια δεν ενθουσίασε όλους τους καλεσμένους.

«Δεν περίμενα ότι αυτή τη επιλογή του φορέματος στο γάμο θα σήμαινε ότι τόσες πολλές γυναίκες θα ήταν τόσο αγενείς απέναντί μου και ότι θα γινόμουν στόχος», έγραψε η γυναίκα στο Instagram. Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η κοπέλα δέχτηκε bullying και έντονες παρατηρήσεις γιατί θεωρήθηκε ότι το φόρεμά της ήταν πολύ προκλητικό και ακατάλληλο για την περίσταση.Μάλιστα, όπως αναφέρει, μέσα σε όλα, χύθηκε ακόμη και μπύρα κατά λάθος επάνω της. Βέβαια η ίδια θεωρεί ότι είναι κι αυτό μια πράξη «καλοσύνης» ανάμεσα στις άλλες που έγιναν λόγω του φορέματος και της συμπεριφοράς των υπόλοιπων καλεσμένων.

Μετά τη δημοσίευσή της, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την υποστηρίξουν, λέγοντας ότι το φόρεμά της ήταν πολύ ωραίο, ότι ταίριαζε σε γάμο και ότι η συμπεριφορά αυτή ήταν αποτέλεσμα ζήλιας. Μία κοπέλα ανέφερε μάλιστα: «Μακάρι να μπορούσα και εγώ να φορέσω ένα τέτοιο φόρεμα. Λυπάμαι που είχες μια τέτοια συμπεριφορά». Δεν έλειψαν βέβαια και κάποια αρνητικά σχόλια τα οποία της ανέφεραν ότι πράγματι δεν ήταν ένα κατάλληλο φόρεμα για γάμο και ότι με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να κλέψει τη δόξα της νύφης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.