Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Ελπίδες για το μωρό που έχει έναν τεράστιο όγκο να του κρύβει το πρόσωπο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγωνίστρια από τη γέννησή της η 11 μηνών μικρούλα - Δείτε φωτογραφίες.
Η εικονιζόμενη Chingrung Mro αντίκρισε από πολύ νωρίς το σκληρό πρόσωπο της ζωής καθώς εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας εμφάνισε όγκο που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπό της.

Η μικρούλα, μόλις 11 μηνών, ζει σε απομακρυσμένη πλευρά του Μπανγκλαντές και νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά όταν ήταν εννέα μηνών. Η διάγνωση ήταν γαγγλιογλοίωμα, μια μορφή σπάνιου και αργά αναπτυσσόμενου όγκου.

Στην περίπτωση της Chingrung μεγαλώνει αργά και σταθερά από τη γέννησή της και, σύμφωνα με τη Daily Mail, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος εάν δεν υπάρξει θεραπεία για το κορίτσι.

Η οικογένειά της δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στο κόστος μιας τέτοιας αγωγής. Αλλά μια εκστρατεία στα social media, που ξεκίνησε ο Fabian Gomez, μπορεί να της αλλάξει τη ζωή.

Η προσπάθεια του Gomez μέσω Facebook τράβηξε την προσοχή του υπουργού της χώρας Obaidul Quader, που κανόνισε η Chingrung να έχει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται στο Dhaka Medical College.

«Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να βοηθήσουν συγκεντρώνοντας χρήματα αλλά εμείς θέλαμε να έχει την ευκαιρία μιας καλύτερης θεραπείας, επειδή είναι ακόμα μωρό. Επικοινωνήσαμε με τον υπουργό και του ζητήσαμε να της παρέχει ακριβώς αυτό», λέει ο ίδιος.

Η ιατρική ομάδα στο Dhaka Medical College αποτελείται από πλήθος χειρουργών- νευροχειρουργού, παιδοχειρουργού, πλαστικού χειρουργού- που σύντομα θα επιχειρήσουν να μειώσουν το μέγεθος του όγκου της μικρής.

Ο πατέρας της Singrao Mro ελπίζει έτσι η κόρη του να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. «Ελπίζω η κόρη μου να είναι καλύτερα σε αυτό το νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που τη βοήθησαν», τόνισε.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.