Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σοκ στην Αυστραλία - Πατέρας βίαζε την 10 μηνών κόρη του μαζί με τον εραστή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένας πατέρας από την Αυστραλίακακοποιούσε σεξουαλικά την 10 μηνών κόρη του μαζί με τον εραστή του, ενώ παράλληλα κατέγραφαν σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις τους.



Οι δυο 50χρονοι συνελήφθησαν στη Βικτόρια και εκδόθηκαν στο Σίδνεϊ, μετά από καταγγελία που δέχθηκαν οι αρχές για τις φρικιαστικές πράξεις τους, οι οποίες έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2015.



Σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα , το βρέφος βρέθηκε στα χέρια των δύο ανδρών όταν η μητέρα του και σύζυγος του ενός δράστη, έλειπε από το σπίτι για μερικές ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επί τρεις ώρες οι 50χρονοι κακοποιούσαν το άτυχο κοριτσάκι, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.



Ωστόσο, το σοκαριστικό της υπόθεσης δεν τελειώνει εδώ καθώς η αστυνομία της περιοχής ανακοίνωσε ότι αμφότεροι ήταν υπερήφανοι για τις πράξεις τους και μάλιστα συζητούσαν γι’ αυτές με ένα συνάδελφό τους μέσω Skype.

«Δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε όλα όσα θέλαμε», έγραφε σε κάποια από στις συνομιλίες ο εραστής του πατέρα της μικρής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.