Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ξεκινάει την 1η Ιουλίου το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Ξεκινάει από την Παρασκευή 1η Ιουλίου η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, τα λεωφορεία θα μειωθούν μόνο κατά 20% παρά την κατά 30% τουλάχιστον μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100, από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www. oasth.gr (μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) και m.οasth.gr (μέσω κινητού τηλεφώνου).

Όλα τα κυκλοφορούντα λεωφορεία του Οργανισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διαθέτουν σύστημα κλιματισμού.

Από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου θα λειτουργήσουν οι δύο λεωφορειακές γραμμές –εξπρές προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας, οι οποίες θα έχουν την αφετηρία επί της οδού Μοναστηρίου 61.

Για να εξυπηρετηθεί η αυξανόμενη επιβατική κίνηση από και προς το αεροδρόμιο ο ΟΑΣΘ αυξάνει, την ίδια περίοδο, τον αριθμό των προγραμματισμένων δρομολογίων της γραμμής 78 από 32 σε 56 ημερησίως.

Επίσης, πυκνώνουν τα δρομολόγια της γραμμής ΕΞΠΡΕΣ Νο45 «ΚΤΕΛ Μακεδονία – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.