Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Το ασυνήθιστο υποβρύχιο μουσείο μέσα σε αυστριακή λίμνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες.

Δημοφιλής προορισμός για δύτες που τους αρέσει η περιπέτεια είναι το παράξενο υποβρύχιο μουσείο που βρίσκεται στη λίμνη Grublsee στην Αυστρία.

Το εκκεντρικό «μουσείο» περιλαμβάνει αντίγραφα αρχαίων αντικειμένων, όπως αιγυπτιακών τάφων, παλιών κανονιών και βουδιστικών γλυπτών. Αλλά και αστεία ή παράξενα κομμάτια- μεταξύ άλλων μινιατούρα του αγάλματος της Ελευθερίας, του Χριστού Λυτρωτή, εξωγήινους και σκελετούς.

Οι δύτες Michael Weberberger και Florian Feldgrill, Αυστριακοί και οι δύο, βούτηξαν στη λίμνη για να βγάλουν αυτές τις εκλπηκτικές φωτογραφίες του ασυνήθιστου μουσείου.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Grublsee Alpen Aquarium στην άκρη της λίμνης, το οποίο «ανοίγει» μόνο πέντε μήνες το χρόνο καθώς του υπόλοιπους είναι ρουστίκ καταφύγιο για σκιέρ.

«Έχεις ένα ιδιαίτερο συναίσθημα όταν αρχίζεις να βουτάς, η λίμνη είναι τέλεια», δήλωσε ο Weberberger. Υπάρχουν και πολλά ψάρια, οπότε δεν πλήττεις ποτέ. Δεν ξέρω κανένα άλλο καταδυτικό σημείο με τόσο εκπληκτική ατμόσφαιρα- η λίμνη έχει θέα που κόβει την ανάσα με το ορεινό πανόραμα που την περιβάλλει. Σε συνδυασμό με τα ψάρια και το μουσείο, είναι παράδεισος».




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.