Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ο 7χρονος που ήθελε να βοηθήσει παιδιά με καρκίνο διαγνώστηκε με τη νόσο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μοίρα έδειξε στο Vinny το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Για 2 χρόνια, ο 7χρονος Vinny Desautels άφηνε τα μαλλιά του να μακρύνουν προκειμένου να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο.

«Θέλω να βοηθώ τους ανθρώπους», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας πως αισθανόταν χαρούμενος να βοηθάει δίχως να ζητά τίποτα σαν αντάλλαγμα. Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας του, πολλές φορές περνούσαν το γιο του για κορίτσι, δίχως όμως ο ίδιος να νοιάζεται.

Δυστυχώς όμως μερικές φορές η ζωή μπορεί να γίνει τραγική. Ο μικρός Vinny διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο και δίνει πλέον τη δική του μάχη.

Ο 7χρονος, μόλις πρόσφατα χάρισε τα μαλλιά του στην «Wigs for Kids», μια οργάνωση που παρέχει περούκες σε παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από τις χημειοθεραπείες και παρά το γεγονός ότι στο διάστημα των δυο ετών που χρειάστηκε για να μακρύνει τα μαλλιά του δεχόταν bullying, ήταν σταθερός στο στόχο του.

Αλλά λίγο καιρό αφότου η οικογένεια του Vinny έστειλε το δώρο του παιδιού στον οργανισμό, ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας. Αρχικά, εμφάνισε οίδημα στο μάτι, κάτι που οι γιατροί απέδωσαν σε αλλεργίες. Οι εβδομάδες κυλούσαν και το μάτι δεν επανερχόταν στην φυσιολογική του κατάσταση, ενώ οι γονείς του εντόπισαν κι έναν όγκο στο γοφό του παιδιού. Αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν επίσης όγκο στο δεξί μέρος του κρανίου του, αλλά και έναν στο μάτι ιδιαιτέρως επιθετικό.

Παρά τα τρομακτικά νέα, ο Vinny παραμένει αισιόδοξος και γενναίος, λέει η οικογένειά του. «Όσο του μιλάμε με χαμόγελο και τον διαβεβαιώνουμε ότι όλα θα πάνε καλά, έχει την ίδια στάση. Ο Vinny είναι σαν και εμάς, ένας αιώνια αισιόδοξος», ανέφερε ο πατέρας του.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.