Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Σαουδάραβας δίνει οδηγίες για το πώς να δέρνουν τις γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δυστυχώς ορισμένες θέλουν να ζήσουν μια ισότιμη ζωή με τον άντρα τους, αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα».

Οδηγίες προς τους Μουσουλμάνους για το πώς θα «τιμωρούν τις γυναίκες τους» δίνει σε βίντεο ένας σαουδάραβας οικογενειακός σύμβουλος!

Ο Khaled Al-Saqaby μιλώντας στην κάμερα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω ότι το θέμα της πειθαρχίας στο σπίτι είναι ακανθώδες και ενέχει κινδύνους, αλλά με τη βοήθεια του Αλλάχ θα την διασχίσουμε αυτή τη γέφυρα με ασφάλεια».

Το βίντεο γυρίστηκε πριν από μερικούς μήνες, στη συνέχεια μεταφράστηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Middle East Media Research Institute της Ουάσιγκτον.

Όπως εξηγεί ο Σαουδάραβας, στόχος του ξυλοδαρμού μιας γυναίκας «είναι να πειθαρχήσει, όχι για να βρει διέξοδο ο θυμός κάποιου» και σημειώνει ότι πρέπει να γίνεται, όπως προβλέπεται από το Ισλάμ.

Ο Al-Saqaby παρακινεί τους άντρες να μην κακοποιούν σωματικά τις γυναίκες τους αλλά να ακολουθούν τρία στάδια για το «σωφρονισμό» τους: πρώτα να της μιλούν «υπενθυμίζοντάς της τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με τον Αλλάχ», μετά να την «παρατούν στο κρεβάτι» και στο τέλος να τη δέρνουν.

Ο ίδιος δηλώνει ότι «γυναίκες πρέπει να αντιληφθούν ότι στόχος είναι η πειθαρχία. Η απαραίτητη ισλαμική προϋπόθεση για τον ξυλοδαρμό πρέπει να ικανοποιείται. Ο ξυλοδαρμός δεν πρέπει να πραγματοποιείται με ραβδί, ούτε με μαντήλα ή με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο -λυπάμαι αλλά πρέπει να ομολογήσω- ορισμένοι χρησιμοποιούν».

Αντίθετα, όπως λέει, το ξύλο «θα πρέπει να δίνεται με μισβάκ (κάτι αντίστοιχο με την οδοντόβουρτσα) ή με μαντήλι. Δεν χτυπάμε ποτέ στο κεφάλι. Ο άντρας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί περιττή βία. Ο στόχος είναι να καταλάβει η γυναίκα το λάθος της».

«Δυστυχώς ορισμένες γυναίκες, θέλουν να ζήσουν μια ισότιμη ζωή με τον άντρα τους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα», εξηγεί ο άντρας.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.