Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Η αποκάλυψη του Αλεξιάδη για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ένα από τα σενάρια που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να πληρώνονται ένα τμήμα των τελών κυκλοφορίας, περίπου τα μισά, με εφάπαξ καταβολή και το επόμενο ποσό να πληρώνεται μέσω της βενζίνης», είπε ο κ.Αλεξιάδης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στο mega, για τα τέλη κυκλοφορίας είπε: «Τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 τελειώσανε, πληρωθήκανε. Είχαμε μεγάλη επιτυχία γιατί καταφέραμε με πολύ μικρές κινήσεις να κάνουμε πιο δίκαια και αναλογικά τα Τέλη, να μειώσουμε σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό μας έφερε, περίπου, 8 εκατ. ευρώ επιπλέον φορολογικά έσοδα και εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα να μπουν στην αγορά, δηλαδή να πάρουν πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι το οποίο δεν συνέβη την προηγούμενη φορά».

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε: «Ένα από τα σενάρια που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να πληρώνονται ένα τμήμα των Τελών Κυκλοφορίας, περίπου τα μισά, με εφάπαξ καταβολή και το επόμενο ποσό να πληρώνεται μέσω της βενζίνης. Δηλαδή να αυξηθεί η βενζίνη κατά κάποια λεπτά, έτσι ώστε αυτοί που κάνουν μεγάλη χρήση βενζίνης να πληρώσουν περισσότερα Τέλη Κυκλοφορίας. Αυτός που κάνει μικρή χρήση βενζίνης να πληρώνει λιγότερα Τέλη Κυκλοφορίας».
Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.