Κυριακή 29 Μαΐου 2016

"Χάλκινος" στο σπριντ ο Χρήστος Βολικάκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακόμα ένα μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης ο οποίος ήταν τρίτος στο σπριντ στο ρωσικό Γκραντ Πρι "Memorial of Alexander Lesnikov".

Δείχνει ξεκάθαρα ότι βρίσκει και πάλι το ρυθμό του και προσθέτει το ένα μετάλλιο μετά το άλλο στην συλλογή του. Ο λόγος για τον 28χρονο Χρήστο Βολικάκη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σπριντ, απόψε στη Μόσχα, στην δεύτερη ημέρα του ρωσικού Γκραντ Πρι «Memorial of Alexander Lesnikov».



Ένα ακόμα μετάλλιο που ήρθε λίγες μόνο μέρες μετά το χάλκινο στο κέιριν, στο Μινσκ.

Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Ρώσος Ντένις Ντιμτρίεφ (ασημένιος παγκόσμιος) και δεύτερος ο Αυστραλός Σέιν Πέρκινς (χάλκινος Ολυμπιονίκης), ενώ ο Χρήστος για να πάρει το χάλκινο κέρδισε τον Λιθουανό Βασίλιους Λεντέλις. Εντυπωσιακή ήταν όμως η εμφάνιση και του Ζαφείρη Βολικάκη που κατετάγη 5ος στους άνδρες ενώ ο Σωτήρης Μπρέτας ήταν 19ος, ο Γιάννης Καλογερόπουλος 29ος και ο Τάσος Αντωνόπουλος 30ος. Στα αξιοσημείωτα η ακύρωση του Σωτήρη Μπρέτα μετά την νίκη του για την φάση των 18 κερδίζοντας τρεις Ρώσους αθλητές. Στους άνδρες συμμετείχαν 42 αθλητές.

"Χάλκινος" ο Βασίλης Δημητρόπουλος

Η μεγάλη έκπληξη απόψε στην Μόσχα ήταν ο Βασίλης Δημητρόπουλος. Ο νεαρός πρωτάρης της Εθνικής μας ομάδας πίστας, που μόλις πριν λίγες μέρες «μπήκε» στην ομάδα, ξάφνιασε τους πάντες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, στο σπριντ, στην κατηγορία των εφήβων, στην δεύτερη ημέρα του ρωσικού Γκραντ Πρι «Memorial of Alexander Lesnikov». Ένας νεαρός ποδηλάτης με πολύ ταλέντο και απ’ ότι δείχνει με σπουδαίο μέλλον, εάν λάβει κάποιος υπ’ όψιν του ότι ενσωματώθηκε στη Μόσχα με την υπόλοιπη ομάδα που είχε πάει εκεί από το Μινσκ. Έκανε μάλιστα μόλις δύο προπονήσεις και σε μια πολύ δύσκολη πίστα έκανε εξαιρετικές κούρσες, απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αθλητές δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

«Μας ξάφνιασε όλους πολύ ευχάριστα. Εμείς ξέρουμε το ταλέντο του και τις δυνατότητές του αλλά σίγουρα δεν είναι μικρό πράγμα να μπαίνει σε μια τέτοια πίστα, με δύο μόλις προπονήσεις και να ανεβαίνει στο βάθρο. Μπράβο στον Βασίλη», δήλωσαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Χίος και Στέργιος Σαλπαδήμος οι οποίοι μίλησαν και για τον «χάλκινο» Χρήστο Βολικάκη στο σπριντ των ανδρών «Βρίσκει και πάλι τον εαυτό του. Μετά το χάλκινο στο κέιριν στο Μινσκ, πρόσθεσε ακόμα ένα χάλκινο εδώ στη Μόσχα. Δείχνει ότι συνεχώς βελτιώνεται και καλύπτει το χαμένο έδαφος εξαιτίας της επέμβασης που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι την Ολυμπιάδα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση,για να δώσει δυνατός και έτοιμος την μεγάλη του μάχη».


Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.