Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Σώθηκε ο γιος - Σε εξέλιξη έρευνες για την ανεύρεση του πατέρα ‏

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλη επιχείρηση είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη για τη διάσωση ενός 60χρονου ψαρά, οποίος αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του αεροδρομίου Ηρακλείου στην Κρήτη, μετά από πρόσκρουση της βάρκας του σε βράχια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr στη βάρκα επέβαιναν δύο άντρες, πατέρας και γιος, εκ των οποίων ο τελευταίος έχει ήδη διασωθεί.


Στο σημείο που βυθίστηκε η βάρκα, όπως και στη γύρω περιοχή, επιχειρούν σκάφη του λιμενικού και σκάφη εθελοντών διασωστών του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών. Έρευνες γίνονται και στην ξηρά αλλά και από αέρος με ελικόπτερο.


Να σημειωθεί ότι η θαλάσσια περιοχή Βόρεια του αεροδρομίου Ηρακλείου είναι βραχώδης και δύσβατη.


----------

Θρίλερ στο Ηράκλειο - Αγνοείται 60χρονος ψαράς

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό ενός 60χρονου ψαρά, οποίος αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του αεροδρομίου Ηρακλείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, νωρίτερα το πρωί ένα μικρό, εκπαιδευτικό αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και 100 μέτρα από τον αεροδιάδρομο, εντόπισε από ψηλά μία αναποδογυρισμένη λέμβο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική εντόπισε στην παραθαλάσσια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έναν άνδρα ο οποίος κατάφερε να βγει στην ξηρά και ενημέρωσε ότι μαζί του στη βάρκα επέβαινε και ο 60χρονος πατέρας του.

Στην περιοχή επιχειρούν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα σκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ιδιωτικά σκάφη για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.