Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δύο φώκες μονάχους μονάχους στην Πάφο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι χειμερινοί κολυμβητές τις θαύμασαν από κοντά.

Δυο φώκιες μονάχους μονάχους έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευταίες μέρες στα Δημοτικά Μπάνια της Πάφου και ενθουσίασαν τους κολυμβητές που είχαν την τύχη να τις δουν από κοντά.

Ο πρόεδρος των Σωματείου Χειμερινών κολυμβητών «Βρυσούθκια Κέλπετρη» Ματθαίος Ιεροκηπιώτης αναφερόμενος στους απρόσμενους επισκέπτες είπε πως τις τελευταίες μέρες κοντά στις σημαδούρες στην παραλία των Δημοτικών Μπάνιων έχουν εμφανισθεί δυο μεγάλες φώκιες, αναφέρει το sigmalive, μεταφέροντας πληροφορίες από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι χειμερινοί κολυμβητές, που χειμώνα-καλοκαίρι επισκέπτονται την περιοχή για το μπάνιο τους, είχαν την ευκαιρία να τις θαυμάσουν από κοντά .

Σύμφωνα με τον κ. Ιεροκηπιώτη σε επικοινωνία που είχε με τον Υποδιευθυντή της Λιμενικής Αστυνομίας Νίκο Πενταρά, τον πληροφόρησε ότι πρόκειται για φώκιες μονάχους μονάχους και δεν θεωρείται παράξενη η εμφάνιση τους, αφού και τα προηγούμενα χρόνια σε ολόκληρη την ακτογραμμή από την Πάφο μέχρι τoν Ακάμα είχαν εντοπισθεί κατά καιρούς τέτοιου είδους φώκιες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.