Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Παράνυμφος ετών 100!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γιαγιά που γιόρτασε τα γενέθλιά της στο γάμο της εγγονής της.

Όταν η 29χρονη Vita Cresswell από το Ηνωμένο Βασίλειο είπε στη γιαγιά της, Martha Wallbank, ότι θα παντρευόταν τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, τον 31χρονο Gary Whineray, η χαρούμενη γιαγιά απάντησε «και εγώ θα είμαι η παράνυμφος».

Και έτσι κι έγινε. Αυτή η αγάπη της γιαγιάς και το γεγονός ότι ήθελε να συμμετέχει τόσο πολύ στην πιο χαρούμενη μέρα της εγγονής της, έκανε το ζευγάρι να σκεφτεί ξανά για την ημερομηνία του γάμου και αποφάσισαν να κάνουν το μυστήριο στις 8 Απριλίου, οπότε και η γιαγιά θα έκλεινε τα 100α της γενέθλια.

«Δε θέλαμε να έχουμε μια μέρα όλο φασαρία, ούτε η μέρα να είναι μόνο για μας, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε το γάμο την ημέρα των γενεθλίων της γιαγιάς», είπε η 29χρονη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail. Και βέβαια τήρησαν την επιθυμία της και της πήραν ρούχα στα ίδια χρώματα με τις υπόλοιπες παρανύμφους. «Ήταν απίστευτο το πόσο χαρούμενη ήταν. Πάντα έλεγε ότι έτρωγε υγιεινά για να διατηρείται σε φόρμα και για να είναι όμορφη την ημέρα του γάμου μας. Αυτό ήταν πραγματικά συναρπαστικό και έτσι κάναμε κάτι που πραγματικά ήθελε να μας δει να κάνουμε, παντρευτήκαμε», αναφέρει η εγγονή.

Μετά την τελετή, όλοι μαζί τραγούδησαν το τραγούδι γενεθλίων στην Martha, ενώ σχολιάζοντας με χιούμορ το γεγονός είπαν ότι το μόνο άγχος που είχαν ήταν μήπως η γιαγιά, η οποία έχει καμιά φορά κενά μνήμης, μπερδευτεί και νομίζει ότι παντρεύεται εκείνη, καθώς ήταν ενθουσιασμένη με το γαμπρό.

«Λατρεύουμε τη γιαγιά μας, είναι πραγματικά όλος ο κόσμος μας. Έχει πάντα τόση ενέργεια και είναι γεμάτη ζωή. Είμαστε όλοι πολύ κοντά της και έχω την τύχη να ζω ακόμη πιο κοντά σε αυτήν, ώστε να ξοδεύουμε πολύ χρόνο μαζί. Όταν ήμασταν παιδιά συνήθιζε να κάνει τα πάντα για εμάς και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε τα πάντα για εκείνη», δήλωσε η χαρούμενη νύφη και μοιράζεται τις φωτογραφίες της από την ευτυχισμένη τελετή και τη γηραιότερη παράνυφο του Ηνωμένου Βασιλείου.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.