Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Τον χώρισε αφήνοντάς του μόνο τον σκύλο αλλά η τύχη τού χτύπησε την πόρτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιδέα από το άδειο σπίτι που τους έκανε διάσημους.

Το να σε εγκαταλείπει η γυναίκα σου την ημέρα των 30ων γενεθλίων σου σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πράγμα αλλά για τον Rafael Mantesso μάλλον αποτέλεσε την ευκαιρία της ζωής του.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο γάμος του δεν πήγε ιδιαίτερα καλά και η γυναίκα του τον εγκατέλειψε όχι όμως παίρνοντας απλά τα πράγματά της αλλά αδειάζοντας στην κυριολεξία το σπίτι που έμεναν. Έπιπλα, οικιακές συσκευές και διακοσμητικά... εξαφανίστηκαν και το μόνο που του άφησε ήταν τον σκύλο που είχαν, ένα μπουλ τερριέ το οποίο είχε ονομάσει Jimmy Choo από την μάρκα των αγαπημένων της παπουτσιών. Και ενώ τα πράγματα ως εδώ φαίνονται πολύ άσχημα, ο καλλιτέχνης έχοντας φαντασία και χιούμορ έκανε τον σκύλο- και τον εαυτό του- διάσημο εκδίδοντας μέχρι και βιβλίο.

Σκεπτόμενος τι μπορεί να κάνει με τους άδειους τοίχους στο σπίτι, ξεκίνησε να τραβάει ιδιαίτερες φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τον σκύλο ως μοντέλο και κάνοντας σχέδια στο λευκό φόντο. Αποτελώντας έμπνευσή του για διάφορα αστεία και έξυπνα σχέδια, ο σκύλος φωτογραφήθηκε δεκάδες φορές την ώρα που χαλάρωνε σε διάφορα φόντα με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Ο Rafael άρχισε να μοιράζεται το αποτέλεσμα των φωτογραφήσεων στο Instagram με την ανταπόκριση του κοινού του να αυξάνεται συνεχώς. Ο νεαρός άνδρας αισθανόταν ότι αυτή η έμπνευση, του δίνει μια νέα ζωή και ο καλύτερος του φίλος, ο σκύλος του τον βοηθούσε σε αυτό. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς οι φωτογραφίες έφτασαν στα χέρια εκπροσώπων της εταιρείας Jimmy Choo που θέλησαν το συμπαθές κατοικίδιο να γίνει το «πρόσωπο» για μια σειρά αξεσουάρ με τον Rafael να κάνει νέες εικονογραφήσεις. Το γλυκό μπουλ τερριέ τώρα έχει μια σειρά από εκατοντάδες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ο Rafael εξέδωσε και το πρώτο του βιβλίο με τις εικονογραφήσεις. Έχει ξεκινήσει τη νέα του ζωή και αυτό που μπορεί να πει με σιγουριά είναι ότι όταν κάτι φεύγει, κάτι καλύτερο έρχεται...

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της συλλογής...








































Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.