Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Το κοριτσάκι που έχει αλλεργία σε όλα τα φαγητά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία της μικρής Lola που δεν μπορεί να φάει τίποτα.

Από την ημέρα που γεννήθηκε η 14 μηνών Lola Boyd δεν μπορεί να φάει τίποτε χωρίς να παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση, ούτε καν το μητρικό γάλα μέσω θηλασμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail που παρουσιάζει την ιστορία της, η μικρή Lola πάσχει από μια πάθηση όπου το έντερό της δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πρωτεΐνες των τροφίμων η οποία ονομάζεται εντεροκολίτιδα από πρωτεΐνη τροφής. Μιλώντας για την κατάστασή της, η μητέρα της αναφέρει ότι ήταν από την αρχή πολύ προσεκτική σε αυτά που της έδινε, ενώ δεν μπορεί να την αφήσει καθόλου μόνη της με τον φόβο ότι μπορεί να βάλει ακόμη και ένα ψίχουλο στο στόμα της. Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν πολύ νωρίς μετά την πρόωρη γέννηση της κόρης της, αλλά η γυναίκα νόμιζε ότι το κοριτσάκι έχει απλώς κολικούς όπως πολλά μωρά. Ωστόσο σύντομα κατάλαβε ότι επρόκειτο για κάτι πιο σοβαρό καθώς είχε έντονους πόνους και άλλα συμπτώματα.



«Την πήγα σε πολλούς γιατρούς και νοσοκομεία για υπερηχογραφήματα για να καταλάβω τι συνέβαινε» είπε η ίδια στη Daily Mail Αυστραλίας. Αρχικά της είπαν ότι είχε δυσανεξία στη λακτόζη αλλά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν μόνο αυτό. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όμως όταν η γυναίκα προσπάθησε να ταΐσει το μωρό της, ρύζι και βρώμη. Όπως αποκάλυψε η αλλεργική αντίδραση ήρθε λίγες ώρες αργότερα με οξεία διάρροια η οποία κράτησε για εβδομάδες. Η βρώμη είχε ακόμη πιο ισχυρή αντίδραση προκαλώντας στο μωρό εμετούς. Στο νοσοκομείο όπου την μετέφερε μετά και από αυτή την αντίδραση διαπίστωσαν τη σπάνια πάθηση σε ηλικία μόλις 6 μηνών.



«Έκλαψα όταν άκουσα την είδηση. Ήμουν μπερδεμένη και μόνο φοβισμένη» είπε η μητέρα η οποία προσπάθησε να βρει περισσότερες πληροφορίες από γονείς που πιθανόν αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Τελικά βρήκε μια ομάδα στο Facebook και μια γυναίκα που τη στήριξε από την αρχή μιλώντας της για την πάθηση.



Το κοριτσάκι τώρα παίρνει τις θρεπτικές ουσίες μέσω ενός σωλήνα ενώ ακολουθεί πρόσφατα και μια νέα συνταγή.Η μητέρα της δημοσιοποιεί την ιστορία της γιατί θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τη νόσο και να συμβουλεύσει γονείς που μπορεί να δουν παρόμοια συμπτώματα.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.