Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Συναγερμός στην Ηλεία για απειλητικό σημείωμα που βρέθηκε σε πολυκατοικία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας λευκός κλειστός φάκελος με σημείωμα που περιείχε την φράση «Θα πεθάνεις» βρέθηκε σήμερα στο μεσημέρι στο εσωτερικό της εισόδου της πολυκατοικίας στα Λεχαινά Ηλείας, όπου διαμένει ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος.

Συναγερμός στην Ηλεία για απειλητικό σημείωμα που βρέθηκε σε πολυκατοικία - ΦΩΤΟ

Τον φάκελο, με άγνωστο αποστολέα και παραλήπτη, εντόπισε αρχικά η κόρη μιας εργαζόμενης στα γραφεία του Τοπικoύ Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Μυρτουντίων που βρίσκονται στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Το κοριτσάκι ενημέρωσε στη συνέχεια την μητέρα του.

Ο φάκελος και η επιστολή με το απειλητικό περιεχόμενο παραδόθηκε από τον δημοσιογράφο στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών το οποίο σχημάτισε αμέσως δικογραφία κατά αγνώστων ενώ διατάχθηκε ειδική έρευνα για την πιθανή ύπαρξη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία εκτός από τον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο διαμένει ο αναπληρωτής δήμαρχος του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύσιος Μάλλιαρης, δύο αστυνομικοί με τις οικογένειές τους, ενώ στον ίδιο χώρο δραστηριοποιείται και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρήστος Παλαιολόγος ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – έχει δεχθεί τελευταία τηλεφωνικές απειλές για την ζωή του.

Σημειώνεται ότι ο φάκελος με το απειλητικό περιεχόμενο εμφανίζεται μερικές ώρες μετά τις ύβρεις και τις έμμεσες απειλές που δέχθηκε ο δημοσιογράφος μετά τη συμμετοχή του σε δράσεις αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Μυρσίνη Ηλείας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.