Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα διορισμών και αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδόθηκαν σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα για 125 διορισμούς σε φορείς του υπουργείου Υγείας από το ΑΣΕΠ, αλλά συγχρόνως ξεκίνησε και η υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη 36 θέσεων στα ΕΛΤΑ.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Πρόκειται για τα αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2015 (ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για κάλυψη με σειρά προτεραιότητας 125 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στη "Διαύγεια" μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ ότι άρχισε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2016(ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 36 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου Δ.Ε. Διανομέων, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της επιλογής «Online Υπηρεσίες», ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε'). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει τα μεσάνυχτα της 20ής Απριλίου 2016. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τις 25 Απριλίου 2016, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2015

Τ.Θ. 14.308

Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Αιτήσεις μπορούν να εκτυπωθούν μόνο όταν βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβλήθηκε», από την επιλογή «ΠΡΟΒΟΛΗ». Σε περίπτωση που υποψήφιος επιλέξει ήδη υποβληθείσα αίτηση και την επιλογή «Συμπλήρωση», η κατάσταση της αίτησής του αλλάζει από «Υποβλήθηκε» σε «Ανοιχτή (Συμπλήρωση)» και είναι απαραίτητο να υποβληθεί εκ νέου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του στο διαγωνισμό», σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.