Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Τα πιο παράξενα κινητά τηλέφωνα της Nokia

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πόσα από αυτά θυμάστε;

Η Nokia είναι μια εταιρεία γνωστή για τα εκκεντρικά και ιδιαίτερα σχέδια στα κινητά της τηλέφωνα.

Κατά τη διάρκεια των περασμένων ετών έχει παρουσιάσει διάφορα, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο παράξενα μοντέλα και κάποια από αυτά έχουν μείνει αξέχαστα.
1. Nokia 7600



Το συγκεκριμένο μοντέλο που παρουσιάστηκε το 2003 έμοιαζε με ένα δάκρυ και απαιτούσε, λόγω του σχήματος του, να κρατιέται κυρίως και με τα δύο χέρια. Ωστόσο είχε ένα διασκεδαστικό πλεονέκτημα, ότι θύμιζε ηλεκτρονικό παιχνίδι για μεγάλους.

2. Nokia 7280



Ή αλλιώς το «τηλέφωνο κραγιόν» είναι σίγουρα από τα πιο παράξενα. Δεν είχε κανονικό πληκτρολόγιο και παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην ήταν τόσο εύχρηστο όσο άλλα το 2005 οπότε και κυκλοφόρησε, παρ’ όλα αυτά έχει ένα πλεονέκτημα στην εκκεντρικότητα.

3. Nokia 3650



Ένα βήμα μετά το «κινητό δάκρυ» είναι το συγκεκριμένο μοντέλο με το κυκλικό πληκτρολόγιο. Το Nokia 3650 κυκλοφόρησε στην αγορά το 2003.

4. Nokia 6800



Η Nokia είναι αδιαμφισβήτητα μια εταιρεία που πειραματίστηκε αρκετά με τα πληκτρολόγια. Αυτό το μοντέλο με μία κίνηση αποκάλυπτε ένα πλήρες πληκτρολόγιο για όσους δεν ήταν αρκετό το κλασικό.

5. Nokia 3250



Ακόμη μια ιδιαιτερότητα στο πληκτρολόγιο είχε αυτό το δημοφιλές μοντέλο της Nokia. Σχεδιάστηκε για όσους αγαπούν την μουσική και η μισή περιστρεφόμενη συσκευή εξυπηρετούσε στο χειρισμό του MP3.

6. Nokia 3200



Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε το 2003 και είχε μια διαφορετική αισθητική με οβάλ πλήκτρα και καλύμματα που άλλαζαν.

7. Nokia g201I Communicator



Το μοντέλο που βγήκε στην αγορά το 2002 ήταν μια ακόμη προσπάθεια της εταιρείας να παρουσιάσει ένα πλήρες, ανοιχτό πληκτρολόγιο. Θα μπορούσε να θυμίζει ένα μικρό λάπτοπ και είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες από άλλες συσκευές της εποχής του.

8. Nokia N-Gage



Το Nokia N-Gage ήταν μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ ενός κινητού τηλεφώνου και μιας κονσόλας παιχνιδιών. Κυκλοφόρησε το 2003 και το κατά πόσο ήταν εύχρηστο επικρίθηκε αρκετά.

9. Nokia 7710



Πρόκειται για την πρώτη συσκευή της Nokia με οθόνη αφής που παρουσιάστηκε το 2004. Είχε κάμερα 1 megapixel που μπορούσε να τραβήξει και βίντεο, MP3 player και web browser.

10. Nokia 7370



Με μια πρώτη ματιά, το Nokia 7370 έμοιαζε με ένα συρόμενο κινητό τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα ήταν ένα 180 μοιρών περιστρεφόμενο τηλέφωνο. Το ιδιαίτερο μοντέλο του 2005 είχε κερδίσει αρκετά το γυναικείο κοινό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.