Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Άγριο φονικό στην Κύπρο - Σκότωσε την πεθερά της και αυτοκτόνησε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λεμεσού από το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό με τραγική «πρωταγωνίστρια» μια 58χρονη, η οποία χτύπησε με σκεπάρνι το κεφάλι της πεθεράς της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως αποκαλύφθηκε χθες στο Ποταμό Γερμασόγειας.

Η νύφη, με καταγωγή από τη Γεωργία, φέρεται ότι σκότωσε την πεθερά της την ώρα που κοιμόταν και αυτοκτόνησε καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Τις δύο νεκρές γυναίκες βρήκε πρώτος ο 44χρονος γιος τη άτυχης γυναίκας και σύζυγος της 58χρονης, με αποτέλεσμα να υποστεί νευρικό κλονισμό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αναφέρει η Espresso.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Αστυνομικών Ερευνών Λεμεσού, το θύμα η 61χρονη Ελληνοκύπρια ήταν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και πλημμυρισμένη στο αίμα, ενώ δίπλα της σιγόκαιγε ένα καντήλι.

Το κεφάλι της ήταν σχεδόν πολτοποιημένο, λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχτηκε, σε σημείο που δύσκολα μπορούσε κανείς να την αναγνωρίσει. Στην κουζίνα βρέθηκε νεκρή πάνω σε μια καρέκλα και η νύφη της και δίπλα της μεγάλος αριθμός χαπιών.

Στον κάδο των απορριμμάτων βρέθηκε το σκεπάρνι που ήταν μέσα στα αίματα και φαίνεται ότι ήταν αυτό με το οποίο η Γεωργιανή πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς της.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι νύφη και πεθερά καβγάδιζαν συχνά και μάλιστα κάποιες φορές οι τσακωμοί ήταν τόσο ακραίοι που παρενέβαινε η Αστυνομία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.