Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Διακοπή σε ποδοσφαιρικό αγώνα μαθητών λόγω επεισοδίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα χέρια πιάστηκαν οι μαθητές δύο λυκείων στην Κρήτη κατά τη διάρκεια αγώνα σχολικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο σχολείων κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του σχολικού πρωταθλήματος στην Κρήτη όπου αναμετρηθήκαν το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου και το ΓΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων.

Τα δύο σχολεία αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο σε ένα παιχνίδι που κυλούσε ήρεμα μέχρι το 68ο λεπτό. Δύο λεπτά πριν τη λήξη (κάθε μέρος έχει διάρκεια 35 λεπτά), ενώ το 7ο ΓΕΛ προηγούνταν 2–0 έγινε η φάση που προκάλεσε τα επεισόδια και τη διακοπή.

Ποδοσφαιριστής–μαθητής των Χανίων δεν τήρησε το fair play και προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα του 7ου ΓΕΛ και να σκοράρει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr.

Ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο μαθητές που στη συνέχεια γενικεύτηκε προκαλώντας την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ και οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν.

«Πρέπει όλοι οι αθλητές να μάθουν πως να συμπεριφέρονται στον αντίπαλο. Να έχουν σωστές αντιδράσεις και να απέχουν από άσχημες ενέργειες. Διαφορετικά χάνεις το δίκιο σου» ανέφερε ο Βασίλης Πλεσίτης εκ μέρους της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ηρακλείου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.