Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια στη Βαρκελώνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία νεαρή Ελληνίδα φοιτήτρια που τραυματίστηκε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με φοιτητές Erasmus στην Ισπανία, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα, αυτή την ώρα, οι συγγενείς της βρίσκονται ήδη στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στη πανεπιστημιακή κλινική Βαλ Ντ' Εμπρόν που ειδικευέται στην αποκατάσταση τραυμάτων.

Σε κρίσιμη κατάσταση η Ελληνίδα φοιτήτρια στη Βαρκελώνη

------------

Ελληνίδα φοιτήτρια ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου της Ισπανίας


Μία Ελληνίδα φοιτήτρια φαίνεται να είναι μέσα στα άτομα που έχουν τραυματιστεί από το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ισπανία το Σάββατο. Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1, η κατάσταση της υγείας της νεαρής κοπέλας δεν εμπνέει καμία ανησυχία καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ant1, η Ελληνίδα φοιτήτρια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ τις επόμενες ώρες θα μεταβούν στην Ισπανία και οι γονείς της για να σταθούν στο πλευρό της κόρης τους.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1



------------

Αγωνία για την Ελληνίδα φοιτήτρια που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση


Η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη, Μαρία Σιαδήμα, επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της Ελληνίδας φοιτήτριας που τραυματίστηκε στο φονικό τροχαίο με φοιτητές Erasmus στην Ισπανία.

«Επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει όντως μία Ελληνίδα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Βαρκελώνη. Οι γονείς της πέταξαν σήμερα το πρωί για Βαρκελώνη. Αναμένουμε τα περεταίρω νέα από τους θεράποντες ιατρούς της. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν οι θεράποντες ιατροί για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Σιαδήμα.

Ακούστε το ηχητικό:





Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας "Από τους δύο Έλληνες φοιτητές, που επέβαιναν στο πούλμαν που ανατράπηκε χθες το πρωί έξω από το Φρέζιναλς της Ισπανίας , ο ένας είναι καλά στην υγεία του, χωρίς κανένα τραυματισμό, ενώ η φοιτήτρια ΕΚ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δημόσιο νοσοκομεία της Ισπανίας. Οι γονείς της φοιτήτριας είναι καθοδόν προς τη Βαρκελώνη. 

 Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Έρευνα και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη, από όπου έχει διαρκή ενημέρωση".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.