Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Πέντε λεπίδες τρύπησαν το τζιπ του Παντελίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κοινά σημεία και διαφορές περιλαμβάνουν οι εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων που ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή το τζιπ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο στις 18 Φεβρουαρίου ο Παντελής Παντελίδης και τα στοιχεία της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου.

Όπως προκύπτει, πέντε σιδερένες λεπίδες τρύπησαν το όχημα, ενώ ο τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη, όπως και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, και δεν άνοιξαν οι αερόσακοί τους.

Ενώ παραμένει αναπάντητο το ερώτημα ακόμα ποιος ήταν ο οδηγός η έκθεση των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Espresso, αναφέρει ότι οδηγός ήταν ο 32χρονος. Οι πυροσβέστες φαίνεται ότι είναι ξεκάθαροι στις καταθέσεις τους καθώς αναφέρουν ότι από τη θέση του οδηγού απεγκλώβισαν «άνδρα κανονικά ενδεδυμένο, φέροντα τραύματα, συνεπεία του σφοδρού δυστυχήματος». Οι αστυνομικοί βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών και κυρίως των εξετάσεων DNA, που θα δείξουν πού κάθονταν οι επιβάτες.

Ο Αναστάσιος Δέδες, πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, διαπίστωσε ότι το κάθισμα του οδηγού βρισκόταν εννιά εκατοστά πιο μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, στοιχείο που συγκλίνει ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελής. Συμφωνεί όμως ότι οδηγός και συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες, ενώ δεν άνοιξαν και οι αερόσακοί τους.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, Γιάννη Κωλέττη, οι δύο διορισμένοι τεχνικοί σύμβοιλι έλεγξαν το τζιπ και διαπίστωσαν ότι είχε αναπτύξει αυξημένη ταχύτητα πριν την πρόσκρουση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η άλλη συνεπιβάτης, η 21χρονη Φρόσω τηρεί σιγήν ιχθύος, πλην των δύο καταθέσεων που έχει δώσει στην Τροχαία. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Τροχαίας οι γονείς του τραγουδιστή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.