Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Νέα στοιχεία και πρόσωπα στην υπόθεση Γιακουμάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την Τρίτη από την ημέρα που εντοπίστηκε κοντά στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο μαραθώνιος της ανάκρισης συνεχίζεται. Οι μάρτυρες αποκαλύπτουν πλέον όλο και νέα στοιχεία αλλά και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να καλούνται και αυτά από την ανακρίτρια.

«Ήδη έχουν περάσει από το γραφείο της ανακρίτριας περισσότερα από 20 άτομα και η διαδικασία συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας μιλώντας στην Espresso και πρόσθεσε ότι «ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, αφού συνεχώς προκύπτουν νέα σημαντικά στοιχεία».

Την ίδια στιγμή μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα μιας γυναίκας που φέρεται ότι τηλεφώνησε στις 20 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο της Γραμμής Ζωής και αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης ήταν κοντά στη λίμνη. Αν και ο δικηγόρος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για τη γυναίκα ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Γεράσιμος Κουρούκλης επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα. «Τότε οι έρευνες για τον Βαγγέλη είχαν επεκταθεί και εκτός Ιωαννίνων, στην Αθήνα και στον Πειραιά. Βράδυ Παρασκευής, πριν από την Καθαρά Δευτέρα του 2015 μια νεαρή κοπέλα έκανε ένα τηλεφώνημα 20 δευτερολέπτων. "Το παιδί βρίσκεται κοντά στη λίμνη" είπε. Η κοπέλα βρέθηκε και κατέθεσε» ανέφερε ο κ. Κουρούκλης.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Κωνσταντίνου Μάντζαρη. «Η εντολή την οποία λάβαμε είναι όχι μόνο να βοηθήσουμε το δικαστήριο να αθωωθεί ο συγκεκριμένος επιστήμων και άνθρωπος, αλλά και να στραφούμε νομικά κατά οποιουδήποτε μέχρι σήμερα έχει θίξει την τιμή, την προσωπικότητα και την υπόληψή του» είπε ο κ. Κούγιας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.