Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αερόσακος χτύπησε 4χρονο κορίτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μικρή τραυματίστηκε σε πρόσωπο, χέρια και στήθος - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η 4χρονη Daisy James μαζί με τη γιαγιά της αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στην Ουάσινγκτον και να περάσουν μερικές μέρες εκεί κατά τη διάρκεια των διακοπών του κοριτσιού. Ένα ταξίδι που θα θυμούνται όχι όμως και τόσο ευχάριστα.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στην Αγγλία, λίγο πριν προσγειωθούν στο Χίθροου, ο αερόσακος που υπήρχε ενσωματωμένος στη ζώνη ασφαλείας έσκασε τραυματίζοντάς σοβαρά το κορίτσι στο πρόσωπο, στα χέρια και στο στήθος.

Ο πιλότος ενημέρωσε το Χίθροου, ότι είχε ένα επείγον περιστατικό. Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ένα ασθενοφόρο περίμενε και μετέφερε την μικρή Daisy στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν ενέσεις μορφίνης για να αντέξει τον πόνο. Για αρκετούς μήνες, το κοριτσάκι έβλεπε εφιάλτες και οι γονείς της κινήθηκαν νομικά κατά της αεροπορικής εταιρείας. Μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της κόρης τους για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η εταιρία έχει ζητήσει συγνώμη για το περιστατικό και προτίθεται να αποζημιώσει τη μικρή.

Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν τα αίτια μίλησαν για ελαττωματικό αερόσακο. Όπως σημειώνει η Dailymail, πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν τοποθετήσει στα αεροσκάφη τους αερόσακους, οι οποίοι σε περίπτωση σύγκρουσης προστατεύουν τον θώρακα του επιβάτη.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.