Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τι είπε ο πρωθυπουργός για το προσφυγικό και τις επιπτώσεις του στην εκπομπή «στο ενικό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Τσίπρας για τις επιπτώσεις του προσφυγικού σε τουρισμό και οικονομία


«Πράγματι υπάρχει μια σχετική μείωση στις προκρατήσεις, αλλά αυτό αφορά κυρίως την Κω και την Σάμο, που είναι δύο νησιά που έχουν μαζικό τουρισμό», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» αναφερόμενος στις επιπτώσεις του προσφυγικού στον τουρισμό και την οικονομία και πρόσθεσε:

«Δεν αφορά την Λέρο, την Χίο και την Λέσβο. Και πράγματι μας ανησυχεί και έχουμε καταρτίσει σχέδιο στο υπουργείο Τουρισμού, όπου η κυρία Κουντουρά εξετάζει σε συνεργασία με tour operators και με διαφημιστικές εταιρείες ειδική καμπάνια γι’ αυτά τα νησιά».



----------------

Ο Αλέξης Τσίπρας για την Χριστοδουλοπούλου: Δεν φταίει η Τασία αν οι Τούρκοι δίνουν φθηνά εισιτήρια


«Η κυρία Τασία φταίει για το γεγονός ότι οι Turkish Airlines δίνουν τη δυνατότητα χωρίς βίζα, διότι υπάρχει διακρατική συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Μαρόκου, να έρχονται με 50 ευρώ χωρίς να τους ελέγχει κανένας κατευθείαν από το Μαρόκο στην Κωνσταντινούπολη και μετά να κατεβαίνουν στις ακτές και να περνούν απέναντι;» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αν και για αυτό φταίει η κυρία Τασία, τότε νομίζω ότι θα πρέπει να τη βάλουμε δίπλα στην κυρία Μέρκελ και να τις καταδικάσουμε και τις δύο για τη στάση που έχουν κρατήσει» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο



----------------

Ο Τσίπρας για την απαγόρευση που επέβαλε ο Μουζάλας στους δημοσιογράφους


«Θεωρώ ότι δεν βοηθάει τη χώρα αυτή την ώρα να διαφημίζουμε σε πρωτοσέλιδους τίτλους και μάλιστα σε εφημερίδες που τις διαβάζουν στο εξωτερικό, ότι κινδυνεύει ο τουρισμός μας», τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στο ενικό» και πρόσθεσε:

«Αυτό το μέτρο είναι προσωρινό και πάρθηκε επειδή γίνονται εργασίες στα κέντρα υποδοχής. Όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί για να ολοκληρωθούν τα κέντρα υποδοχής».




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.