Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Προκαλεί ανατριχίλες το τελευταίο post στο Facebook πριν τον τραγικό θάνατο 31χρονου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο νεαρός Αμερικανός τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο.

Η ζωή στην εποχή της τεχνολογίας και των social media σημαίνει ότι όταν θα επέλθει το μοιραίο, αυτό που θα μείνει είναι ένα «αποτύπωμα» του εαυτού μας. Ο 31χρονος Matthew DeRemer σκοτώθηκε την πρωτοχρονιά στην περιοχή Largo στη Φλόριντα των ΗΠΑ, από μεθυσμένο οδηγό που έπεσε με φόρα πάνω στη μοτοσικλέτα του. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ανεβάσει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που είναι αναμφίβολα συγκινητικό.

Όπως και οι περισσότεροι, ο άτυχος 31χρονος είχε κάνει την τελευταία ημέρα του χρόνου μια ανασκόπηση της προσωπικής του ζωής αναφορικά με το τι κέρδισε και τι έχασε τη χρονιά που μόλις τελείωνε. «… Το 2016 θα γίνουν πολλά. Ειλικρινά δεν ξέρω που θα καταλήξω σήμερα το βράδυ, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί που θα καταλήξω θα είναι και το γραφτό μου…», ανέφερε μεταξύ άλλων μη γνωρίζοντας τη σκληρή μοίρα του.

Ο νεαρός, μαζί με το κείμενο ανέβασε και ένα μήνυμα που έγραφε τα εξής: Γεννιόμαστε μέσα σε μια ημέρα. Πεθαίνουμε σε μια ημέρα. Μπορούμε να αλλάξουμε σε μια ημέρα. Και μπορούμε να ερωτευτούμε σε μια ημέρα. Τα πάντα μπορούν να γίνουν σε μια ημέρα».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.