Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Γιώργος Γερόπουλος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νικήθηκε από την επάρατη νόσο.

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από μάχη με την επάρατη νόσο ο δημοσιογράφος Γιώργος Γερόπουλος.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Γιώργος Γερόπουλος

Γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1961 στην Αθήνα.

Σπούδασε φυσικός στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση.

Επί σειρά ετών υπήρξε πολιτικός συντάκτης του Αθήνα 9.84.

Ξεκίνησε από τη Σύνταξη Ειδήσεων το 1993 και το 1995 μεταπήδησε στο πολιτικό ρεπορτάζ με ειδίκευση στο ρεπορτάζ των κομμάτων της Αριστεράς, ενώ από το 1997 κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ και ως το 2007 και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Από το 1999 έως και τον Φεβρουάριο του 2000 απασχολήθηκε στις εφημερίδες «Ακρόπολις» και «Ακρόπολις της Κυριακής» ως πολιτικός συντάκτης με ειδίκευση στο κυβερνητικό ρεπορτάζ.

Από το 1994 έως και το 1997 συνεργάστηκε με το πολιτικό έντυπο ΑΝΤΙ και από το 1997 έως τις αρχές του 1999 με το ναυτιλιακό έντυπο «Εφοπλιστής», ως πολιτικός συντάκτης. Κάλυψε το πολιτικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα «Παρόν», ενώ από το 2001 ως το 2003 ασχολήθηκε με την ποιοτική ανάλυση Τύπου, στο Γραφείο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004. Από το 2003 έως το 2004 απασχολήθηκε στο Γραφείο Τύπου του υπ. Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Από το 2010 ήταν συντάκτης στο πόρταλ του Αθήνα 9.84 και συμμετείχε στην Επιτροπή Ανάπτυξης Διαδικτυακών Μέσων του σταθμού.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη κι έχει ένα παιδί.

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Γερόπουλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων εκφράζει την άφατη οδύνη του για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του Γιώργου Γερόπουλου. Όπως αναφέρει, με την επαγγελματική του επάρκεια και ευσυνειδησία, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την υποδειγματική συναδελφική του συμπεριφορά, ο Γιώργος Γερόπουλος αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό και αποτελεί απώλεια για τη δημοσιογραφία.

Από το 1994 έως και το 1997 συνεργάστηκε με το πολιτικό έντυπο «ΑΝΤΙ» και από το 1997 έως τις αρχές του 1999 με το ναυτιλιακό έντυπο «Εφοπλιστής», ως πολιτικός συντάκτης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.