Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των δύο νέων στο Μεσολόγγι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ερωτήματα ψάχνουν απαντήσεις για την τραγωδία του Μεσολογγίου

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος των δύο φίλων.

Με τον χειρότερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στα βαλτοτόπια του Μεσολογγίου, καθώς οι δύο άνδρες που αγνοούνταν βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Τραγικό θάνατο από πνιγμό φαίνεται πως βρήκαν οι Γιάννης Κορδόσης και Βασίλης Γρατσάνης, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστικών Αρχών. Οι δύο άτυχοι άνδρες βρέθηκαν δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας μέσα στο μαύρο Corolla, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι σε χωριό του Μεσολογγίου.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο Βασίλης Γρατσάνης, ο οποίος ήταν και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, φαίνεται ότι δεν οδηγούσε το ΙΧ το μοιραίο βράδυ, παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος φίλος του Γιάννης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να μην είχε δίπλωμα οδήγησης.

Μετά από τρεις ημέρες ερευνών το μοιραίο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες εντοπίστηκε σε βάθους δύο μέτρων αρδευτικό κανάλι του Αχελώου, δίπλα στο δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή εντοπίστηκε από περαστικό.



Μετά από επιχείρηση ανδρών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής ανασύρθηκαν οι δύο σοροί των άτυχων ανδρών.



Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση για το θρίλερ του Μεσολογγίου, έχει να κάνει με το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μοιραίο όχημα μέσα στο αρδευτικό κανάλι, καθώς ήταν δίπλα σε σπίτια και ουδείς μπορεί να δώσει ικανοποιητική απάντηση στο γιατί χρειάστηκαν τρεις μέρες για να το δει κάποιος.

Πέραν αυτού, το σημείο του δρόμου στο αρδευτικό κανάλι στο οποίο βρέθηκε το Toyota ήταν ευθεία και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχει κάποιο ίχνος που να προδίδει, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, τροχαίο ατύχημα.



Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, δεν άκουσαν τίποτα από την πτώση του οχήματος μέσα στο κανάλι.

-------------

Χωρίς άδεια οδήγησης ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε στο αρδευτικό κανάλι


Οι συγγενείς του Γιάννη Κορδώση αποκάλυψαν στα ΜΜΕ ότι ο άτυχος άνδρας δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης ως προς την κατανάλωση οινοπνευματωδών. Αντιθέτως, ο νεότερος φίλος του, ο Βασίλης Γρατσάνης ήταν πιο επιρρεπής και πιθανώς γι' αυτό απέφυγε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το patrastimes, ο οδηγός, μολονότι προφανώς δεν έπιανε για πρώτη φορά τιμόνι στα χέρια του εφόσον ήδη οδηγούσε δίτροχα, δεν κατείχε άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

-------------

Πνιγμός η αιτία θανάτου των δύο φίλων στο Μεσολόγγι

Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και για το Γιάννη Κορδώση.

Σε πνιγμό οφείλεται και ο θάνατος του Γιάννη Κορδώση ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες σε αρδευτικό κανάλι, στην Κατοχή Μεσολογγίου, μαζί με το Βασίλη Γρατσάνη.

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Γιάννη Κορδώση και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι και ο θάνατος του Βασίλη Γρατσάνη οφείλεται σε πνιγμό, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στις δύο σορούς των δύο ανδρών.

-------------

Έρευνες στην περιοχή που βρέθηκε το Ι.Χ. στο Μεσολόγγι

Εξετάζεται αν το αυτοκίνητο των άτυχων νέων είχε συγκρουστεί πριν πέσει στο κανάλι.

Έρευνες στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν νεκροί ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος από την Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί, άμεσα, εμπειρογνώμονας, ώστε να υπάρξει επίσημο πόρισμα, τόσο για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο των δύο ανδρών εξετράπη της πορείας και κατέληξε στο κανάλι, όσο και για τη μηχανολογική κατάσταση του οχήματος.

-------------

Τα αναπάντητα ερωτήματα στην τραγωδία με τους δύο άντρες


Σε κλίμα οδύνης και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα οι οικογένειες και οι φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία τους δύο άντρες που πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς στο Αιτωλικό Μεσολογγίου.

Δείτε το βίντεο από το STAR




Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.