Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μαμά έσωσε την κόρη της από την αυτοκτονία… μέσω Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το post που κινητοποίησε τη μητέρα.

Μια μαμά κατάφερε να σώσει την έφηβη κόρη της από την αυτοκτονία αφού ενημερώθηκε για το απελπισμένο μήνυμά της στο Facebook «Αυτό είναι το τέλος».

H Sally Burke έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από έναν φίλο της στη μέση της νύχτας το οποίο της ανέφερε ότι η Maisie, η 14χρονη κόρη της έγραψε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τρομοκρατημένη μαμά σύμφωνα με την βρετανική Sun έτρεξε αμέσως στην κρεβατοκάμαρά της για να ανακαλύψει την προσπάθεια της κόρης της να αυτοκτονήσει και ευτυχώς να προλάβει να τη σώσει.

Μαμά έσωσε την κόρη της από την αυτοκτονία... μέσω Facebook

Τώρα η Sally, η οποία αγωνίζεται για να γίνουν αλλαγές στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην πόλη της στο Ανατολικό Yorkshire της Βρετανίας δηλώνει ότ ψάχνει για κάποια υποστήριξη για να βοηθήσει την κόρη της. Η ίδια δήλωσε: «Νιώθω σαν να κάνω πεζοπορία μέσα από το νερό. Παλεύω κάθε μέρα αλλά δεν υπάρχει καμία υποστήριξη για να μας βοηθήσει να πάμε μπροστά. Είναι ακριβώς σαν να επιζούμε μέρα με τη μέρα». Η Maisie είχε διαγνωστεί με αυτισμό, τον Απρίλιο του 2014 και είναι ένα από τα παιδιά σύμφωνα με τη μητέρα της που αποστέλλονται σε μονάδες σε όλη τη χώρα για θεραπεία μετά το κλείσιμο της μονάδας του West End στο Hessle, κοντά στο Χαλ, το 2013.

Η έφηβη πέρασε τα Χριστούγεννα στο σπίτι με την οικογένειά της, για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια μετά από την έξοδό της από μια μονάδα νοσηλείας στην άλλη πλευρά της χώρας τον Οκτώβριο. Ωστόσο σύμφωνα με την μητέρα της η κόρη της δεχόταν επίσκεψη από ειδικό μόνο μία φορά την εβδομάδα και δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να βοηθηθεί να ξεπεράει τις δυσκολίες της.

Η μητέρα όταν ανακάλυψε το post στο Facebook κάλεσε αμέσως την αστυνομία αλλά όπως είπε δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με κάποιον ειδικό της ψυχικής υγείας και έσωσε τυχαία την κόρη της αφού δεν ξέρει πώς να την βοηθήσει. «Η αστυνομία ήταν υπέροχη αλλά δεν είναι η δουλειά τους αυτή» πρόσθεσε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.