Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Τον "τρόλαραν" για το βάρος του και έχασε 76 κιλά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 26χρονος έχασε 76 ολόκληρα κιλά, αφού πρώτα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του στο Διαδίκτυο, η οποία δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Η φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν ο Paul Moore ήταν από ένα μουσικό φεστιβάλ και αμέσως συνέλλεξε αρκετά μη κολακευτικά σχόλια, αφού δέχθηκε τρολάρισμα από αρκετούς χρήστες για τα κιλά του.


«Τα σχόλια ήταν απαίσια» λέει ο 26χρονος και προσθέτει ότι τον έπιασε μανία για να τα διαβάσει όλα, ακόμη κι αν τον αναστάτωναν και τον στεναχωρούσαν πολύ.



Μάλιστα η φωτογραφία δημοσιεύθηκε με τη λεζάντα για τον "άνθρωπο γερανό" που μπορεί να σηκώνει στους ώμους του τόσο πολύ βάρος.


«Στην αρχή με πήρε από κάτω και μου προκάλεσαν κατάθλιψη, όμως σκέφτηκα να προσπαθήσω να κάνω κάτι θετικό για τον εαυτό μου» είπε ο Paul στην Daily Mail.


Ο 26χρονος ξεκίνησε δίαιτα και σε 8 μήνες έχασε περισσότερα από 76 κιλά.


Μιλώντας για αυτή τη φωτογραφία, μετά την εντυπωσιακή απώλεια βάρους λέει ότι ποτέ δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο χοντρός ήταν μέχρι που είδε αυτή τη φωτογραφία.


Ο Paul λέει ότι σήμερα νιώθει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και του αρέσει να αγοράζει ρούχα και προσθέτει ότι σήμερα του φαίνεται τρελό ότι φορούσε τόσο μεγάλα μεγέθη ρούχων.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.