Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι - Το χρονικό της εξαφάνισης των δύο αδικοχαμένων ανδρών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε τραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης των δύο ανδρών στο Μεσολόγγι, καθώς οι σοροί τους βρέθηκαν μέσα στο αναποδογυρισμένο ΙΧ.
Πριν από λίγα λεπτά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του ενός και αυτή την ώρα, επιχειρούν να ανασύρουν και τη 2η σορό.

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν εντοπίσει το ΙΧ των δύο ανδρών, αναποδογυρισμένο, σε ένα αρδευτικό κανάλι βάθους 2 μέτρων. Οι δύο άνδρες αγνοούνται από την παραμονή της πρωτοχρονιάς.



Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:



----------

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης των δύο ανδρών, 35 ετών και 40 ετών, από το Μεσολόγγι καθώς πριν από λίγα λεπτά οι σοροί τους βρέθηκαν μέσα στο αναποδογυρισμένο ΙΧ από άνδρες της ΕΜΑΚ. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κορδώση και τον Βασίλη Γρατσάνη.

Οι Αρχές εντόπισαν αναποδογυρισμένο το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλοι, μέσα σε ένα αυλάκι βάθους δύο μέτρων, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε η επιχείρηση του απεγκλωβισμού τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άτυχοι άνδρες είχαν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Νεοχωρίου, στο Μεσολόγγι.

Οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε μπαράκι στην περιοχή του Νεοχωρίου και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη τους.

Από το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί, πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, εθελοντικές ομάδες από το Μεσολόγγι και την Πάτρα αλλά και κάτοικοι “χτένιζαν” προκειμένου να τους βρουν. Στις έρευνες συμμετείχαν βάρκες στον ποταμό του Αχελώου ενώ σήμερα το πρωί σηκώθηκε και ελικόπτερο.

Από την επόμενη κιόλας ημέρα οι συγγενείς των ανδρών απήυθυναν έκκληση για να βρεθούν οι δικοί τους άνθρωποι. «Αρχίζω να αποκλείω το τροχαίο, το μυαλό μου πάει σε εγκληματικής ενέργεια» σημείωσε ο ξάδελφος του ενός αγνοουμένου.

Την ίδια στιγμή συγκινητική ήταν η έκκληση της μητέρας του ενός αγνοούμενου στο Μεσολόγγι η οποία ζητούσε από όποιον έχει δει κάτι να απευθυνθεί αμέσως στην αστυνομία.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.