Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Σιαμαία δίδυμα γεννήθηκαν ενωμένα στην κοιλιά και με δύο πόδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γονείς δεν είχαν λεφτά ούτε για έναν υπέρηχο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης - Δείτε τις φωτογραφίες.

Κάθε ευκαιρία στη ζωή θέλουν να προσφέρουν οι Ινδοί γονείς στα σιαμαία παιδιά τους που γεννήθηκαν ενωμένα στην κοιλιά και μοιράζονται αρκετά από τα ζωτικά όργανά τους.

Το ζευγάρι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κάνει ούτε έναν υπέρηχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κι έτσι πατέρας και μητέρα έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τα παιδιά τους ενωμένα στην κοιλιά και με δύο πόδια.

Τα σιαμαία γεννήθηκαν το Σάββατο με καισαρική τομή σε νοσοκομείο του κρατιδίου Uttar Pradesh.

Ο μαιευτήρας εξήγησε πως η ιατρική ομάδα δεν είχε ιδέα πως επρόκειτο για σιαμαία δίδυμα μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Τα βρέφη είναι απολύτως υγιή κι έτσι δεν τα βάλαμε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και προτιμήσαμε να τα δώσουμε κατευθείαν στη μητέρα», τόνισε. «Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα ζήσουν, πολλές φορές τα σιαμαία δίδυμα έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής».

Η 25χρονη μητέρα Guddo Devi και ο 27χρονος πατέρας Dalvir Singh σκοπεύουν παρά τη φτώχεια τους να απευθυνθούν σε πιο εξειδικευμένα νοσοκομεία αναζητώντας κάθε λύση για να σώσουν τα διδυμάκια- που είναι και τα πρώτα παιδιά τους.

«Ποτέ δεν πήγα τη γυναίκα μου για ιατρική εξέταση ή για υπέρηχο επειδή είχε πολύ καλή εγκυμοσύνη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ για κανένα πρόβλημα. Ανυπομονούσαμε για τον ερχομό του πρώτου μας παιδιού αλλά όταν είδα τα μωρά, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Είχα μόνο ακουστά για τέτοια μωρά αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα είχα εγώ σιαμαία δίδυμα. Η οικογένειά μου είναι συντετριμμένη αλλά έχουμε πίστη στο Θεό. Όταν τα παιδιά πάρουν εξιτήριο θα τα πάω σε μεγαλύτερο νοσοκομείο και θα συμβουλευτώ ειδικούς για τον διαχωρισμό τους», είπε ο μπαμπάς τους.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.