Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ένα μοναδικό παρατηρητήριο στους αιθέρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτοποριακή ιδέα για θέα στον ουρανό - Δείτε τις εικόνες.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν αεροπορικώς μπορεί σύντομα να έχουν έναν νέο τρόπο να περνούν την ώρα τους κατά τη διάρκεια των μεγάλων ταξιδιών: ένα γυάλινο τμήμα SkyDeck που θα τους προσφέρει θέα 360 μοιρών στον έξω κόσμο!

Με τη σχεδιαστική υπογραφή της Windspeed Technologies, η θέση αυτή βρίσκεται κάτω από έναν γυάλινο θόλο στο πάνω μέρος του αεροσκάφους.

Η εταιρεία φιλοδοξεί το προϊόν αυτό να εγκαθίσταται σε ιδιωτικά αεροσκάφη ως παροχή VIP ή pay-per-view εμπειρία σε επιβατικά αεροσκάφη.

Οι θέσεις του SkyDeck είναι σχεδιασμένες να περιστρέφονται σε κάθε κατεύθυνση ώστε να προσφέρουν πανοραμική θέα στον επιβάτη.

Το σχήμα του επελέγη ώστε να μην εμποδίζει τον αέρα που περνά στην επιφάνεια του αεροσκάφους, ελαχιστοποιώντας την παρέμβαση στο αεροδυναμικό προφίλ του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τη Windspeed είναι πιθανό η προσθήκη του SkyDeck να επιβαρύνει την κατανάλωση καυσίμων αλλά οι αεροπορικές εταιρείες θα έχουν κέρδος από τους επιβάτες που θα πληρώνουν για απολαύσουν την εμπειρία του.

Η εταιρεία ασχολείται εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο με την ιδέα αυτή και έχει υποβάλει αίτηση για την κατοχύρωση της πατέντας.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.