Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ αναζητούν τον φωτογράφο τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα αιχμαλωτίσει στο φακό του τα υπέροχα τοπία τους - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων των ΗΠΑ έβαλε αγγελία αναζητώντας φωτογράφο πλήρους απασχόλησης να αποτυπώσει στο φακό του τα εντυπωσιακά τοπία της χώρας - με μισθό που θα φτάνει τα 99.000 δολάρια για τον κατάλληλο για τη θέση.

Ο υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να δείξει τη δουλειά του στον κόσμο καθώς καλείται να κάνει επαγγελματικές λήψεις και εκτυπώσεις «με σκοπό να εκτεθούν και να δημοσιευτούν».



Η αγγελία στην ιστοσελίδα USAJOBS τονίζει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν τον κατάλληλο εξοπλισμό για ασπρόμαυρες φωτογραφίες, παρόμοιου στιλ με αυτό του καταξιωμένου φωτογράφου Ansel Adams.



Οι φημισμένες φωτογραφίες του από την αμερικανική Δύση και ειδικά το Yosemite National Park έχουν χρησιμοποιηθεί σε ημερολόγια, αφίσες και βιβλία.




Παράλληλα με την υιοθέτηση αυτού του στιλ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τη δουλειά μέσα σε εργαστήριο με τα χημικά που χρησιμοποιούνται στη φωτογραφία.

Πολλές μέρες θα περιλαμβάνουν τη μεταφορά βαρύ εξοπλισμού μέσα από ορεινά μέρη κι έτσι ο φωτογράφος θα πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί και με αυτές τις απαιτήσεις του ρόλου του.



Θα περνά χρόνο μακριά από το σπίτι του για ολονύχτιες μετακινήσεις σε εκπληκτικά μέρη- περίπου πέντε με δέκα νύχτες το μήνα.

Αν με όσα διαβάζετε έχετε ενθουσιαστεί, ακολουθεί και το «αγκάθι» της αγγελίας: οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοικοι ΗΠΑ.



Η προθεσμία λήγει στις 15 Δεκεμβρίου.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.