Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ζευγάρι 98χρονων αναβιώνει το γάμο του μετά από 70 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξαναέβαλαν νυφικό και κοστούμι και έβγαλαν τις ίδιες φωτογραφίες.

Ίσως πρόκειται για τις πιο γλυκές φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο!

Κάθε επέτειος γάμου αξίζει να γιορτάζεται, αλλά αυτή έχει ένα λόγο παραπάνω καθώς το ζευγάρι από την Κίνα κλείνει 70 χρόνια γάμου! Ο 98χρονος Wang Deyi και η 97χρονη Cao Yuehua παντρεύτηκαν το 1945 στο Chongqing της Κίνας.

Τα 4 παιδιά που απέκτησαν είχαν φέτος μια πολύ έξυπνη και συγκινητική ιδέα: να τους κάνουν να αναβιώσουν το γάμο τους σε αυτή την ξεχωριστή επέτειο. Την ιδέα τους έδωσε μία φωτογραφία από το γάμο που είχε το ζευγάρι. Έτσι η 97χρονη ντύθηκε και πάλι νύφη και ο 98χρονος γαμπρός και έβγαλαν ακριβώς την ίδια φωτογραφία γάμου που είχαν βγάλει πριν από 70 χρόνια, αλλά και μια σειρά από άλλες φωτογραφίες της κοινής τους ζωής.

«Οι γονείς μου γίνονται φέτος 98 χρονών», δήλωσε ο νεότερος γιος του ζευγαριού, ο 60χρονος Cao Pangpei στο CNN και πρόσθεσε «έχουν περάσει μαζί τόσα πολλά και για τόσο πολύ καιρό, μέσα από πολέμους, πολιτικές αναταραχές και ασθένειες και είναι ακόμη μαζί και αγαπιούνται. Θέλουμε λοιπόν φέτος, εμείς τα παιδιά τους, να τους βοηθήσουμε να τιμήσουν την αγάπη τους».

Σύμφωνα με τα παιδιά τους μπορεί να θυμούνται μόλις και μετά βίας πολλά πράγματα στη ζωή τους, αλλά μπορούν ακόμη να απαγγέλλουν τα ποιήματα αγάπης που έγραψε ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια του πολέμου. Αν και έζησαν δύσκολες καταστάσεις δεν έπαψαν στιγμή να αγαπιούνται και να είναι δεμένοι σε όλα.

«Ο πατέρας ζήτησε τη μαμά μου για ένα χορό και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά», δήλωσε ο νεότερος γιος της οικογένειας και αναφέρει ότι γι’ αυτό το λόγο και για την ισχυρή αγάπη που έχουν ήθελαν να τους κάνουν αυτό το δώρο. Φυσικά μετά την ιδιαίτερη φωτογράφηση ακολούθησε και γλέντι, ενώ τα παιδιά υποσχέθηκαν αυτό να επαναληφθεί όταν το αγαπημένο ζευγάρι πατήσει τα 100...

Δείτε τις φωτογραφίες...
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.